Dead Island 2 žije a má nové vývojáře

Dead Island 2 žije a má nové vývojáře
08:21, 11.03.2016

Už to je tři čtvrtě roku od vykopnutí studia Yager a tím uhasnutí slov o Dead Island 2. A nyní tu máme novou zprávu. Vydavatel Deep Silver (Koch Media) oznámil, že o vývoj hry se nyní postará studio Sumo Digital.

Podle představitele distributora prý lidé ze Sumo ukázali dostatek kreativních nápadů a také správné chápání značky. Jejich vize jsou prý společné. K tomu ze Sumo dodávají, že jsou poctěni mít možnost pracovat na tak výrazné značce z katalogu Deep Silver. Prý vzhlíží k tomu, aby překonali očekávání fanoušků a s ambiciózním designem jsou si jisti, že hru posunou na další level.

A kdo vlastně Sumo Digital jsou? Bitské nezávislé studio, které obsahuje i některé členy zrušených Bizzare Creations a Black Roct Studios. Vznikli v roce 2003 a od té doby mají na svědomí mnoho her, ale spíše v podpůrných rolích. Naposledy jako kompletní hru udělali LittleBigPlanet 3 ačkoliv to jejich značka není a původní tvůrci z Media Molecule jim pouze asistovali. Spolupracují nebo spolupracovali na Crackdown 3, Disney Infinity 3.0 a také třeba Forza Horizon 2. I tak je Dead Island 2 rozhodně pro ně velký projekt a uvidíme jak se to vyvine. Plán je vydat hru ještě letos.


DALŠÍ

CGwillWin