Premiéru Farming Simulator 15 na konzole doprovází zbrusu nový trailer

Premiéru Farming Simulator 15 na konzole doprovází zbrusu nový trailer
19:37, 19.05.2015

Farming Simulator 15 pro PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360 je od dnešního dne v prodeji! Podívejte se na dnešní premiérový trailer, který představuje první ochutnávku toho, co najdete v těchto čerstvých konzolových verzích: konečně si budete moct užít kompletní „farmářský zážitek“ od Giants Software, jehož PC verze již zlákala přes jeden milion hráčů. Těšit se můžetena veškerý obsah, všechny aktivity, všechna vozidla a na PS4 a Xbox One i na online kooperativní režim pro více hráčů!

Díky zcela nové grafice a fyzikálnímu enginu nabízí Farming Simulator 15 podmanivý otevřený svět plný detailů a vizuálních efektů! V online hře pro více hráčů na Playstation 4 a Xbox One nebo sólo na všech platformách se budete starat o svou vlastní farmu a rozvíjet ji: čeká na vás sklizeň obilí, chov zvířat (krav, slepic a ovcí), prodej čerstvých výrobků, investice do nových a silnějších vozidel a nástrojů a mnoho, mnoho dalšího.

Vyzkoušet si můžete také novou aktivitu z Farming Simulator 15: těžbu dřeva a výběr k ní určených vozidel a nástrojů. Na stovkách akrů půdy, kterou nabízí nové severské prostředí a přepracovaná severoamerická krajina, budete používat více než 100 autentických vozidel a farmářských nástrojů, včetně exkluzivních vozidel od více než 40 nejznámějších výrobců: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr atd.


DALŠÍ

CGwillWin