DayZ Frostline, nové mrazivé rozšíření

DayZ Frostline, nové mrazivé rozšíření
16:35, 09.05.2024

Společnost Bohemia Interactive oficiálně oznamuje vývoj druhého rozšíření pro hru DayZ. Již v letošním roce má DayZ Frostline výrazně změnit způsob, jakým se hráči budou vypořádávat s nehostinným světem DayZ. Nový obsah, který tentokrát nabídne průzkum mrazivého souostroví Sakhal, slibuje opět posunout hráče a jejich schopnosti až na samou hranici jejich možností. To vše v zimní krajině plné nových možností, ale také nebezpečí.

Děj se odehrává na zasněženém souostroví Sachal, které se rozkládá na úctyhodné ploše 83 km² (bez ledových ploch) a nabízí dechberoucí zimní divočinu plnou nových výzev a příležitostí k přežití. Připravte se na skutečně pohlcující dobrodružství, kde je samotné prostředí stejným protivníkem jako nakažení a ostatní přeživší. DLC vychází na podzim 2024.

▪ Nový terén:

Prozkoumejte drsné a zapomenuté sopečné souostroví na dálném východě, kde se zastavil čas.

▪ Zimní krajina:

Autentická rekonstrukce prostředí pozdní zimy. Od ledových jezer po zasněžené lesy a hory - Sakhal nabízí malebnou scenérii všude, kam se vydáte.

▪ Drsnější přežití:

Sakhal představuje zdaleka největší nebezpečí ze všech ostatních prostředí, která jste mohli navštívit. Připravte se na mráz, když budete hospodařit s teplem, lovit jídlo a odrážet nebezpečí číhající ve sněhu.

▪ Nebezpečí prostředí:

Objevte nebezpečí, která hrozí v blízkosti sopečných oblastí.

▪ Bohatší divočina:

Setkáte se s novými zvířaty přizpůsobenými chladnému podnebí, což zvýší vaše lovecké výzvy a příležitosti.

▪ Nové herní mechanismy:

Nové nemoci a aktualizovaná rybářská mechanika jsou jedny z mnoha, které vás udrží ve střehu.

▪ Zimní kosmetika:
Oblečte se do zimního období s kosmetikou se zimní tématikou.

Sakhal v sobě skrývá krásu i nebezpečí a fanouškům DayZ nabízí zážitek, jaký tu ještě nebyl. Při průzkumu, lovu a přežívání odhalte tajemství ukrytá pod hranicí mrazu. Spojte se s ostatními přeživšími, nebo si proklestěte cestu sami; volba je v této nebezpečné zimní zemi na vás.


DALŠÍ

CGwillWin