Hyenas v gameplay traileru

Hyenas v gameplay traileru
15:34, 22.08.2023

Společnosti SEGA Europe Ltd. a Creative Assembly vydaly oficiální herní trailer na hru HYENAS, který ukazuje chaotickou loupežnou akci s nulovou gravitací. Podívejte se, jak se HYENY probojovávají skrz pozemské Vintage Plundership, jak kradou Merch a likvidují MURFS, než vyvrcholí vrcholným soubojem v nulové G.

HYENAS je extrakční střílečka pro více hráčů založená na hrdinech, kteří proti sobě stojí v pěti tříčlenných týmech (a neúprosné bezpečnostní týmy NPC známé jako MURFS), které se snaží ukrást cenné popkulturní památky z rozsáhlých tematických lodí Plundership. Hru HYENAS si bude možné poprvé veřejně zahrát v hale 8 na největší světové herní akci Gamescom od 23. do 27. srpna.

Pokud se na Gamescom nedostanete, nemusíte se bát, protože všichni hráči na PC se mohou zapojit do vůbec první uzavřené bety, která začne 31. srpna a potrvá do 11. září. Budoucí HYENY se mohou zaregistrovat prostřednictvím služby Steam Playtest.

V této uzavřené betě se představí osm specialistů včetně nováčků Mozieho - OG Hyeny - a rock-and-rollového Digitse. Připojí se k baletce Primě, astronautovi Commanderovi Wrightovi, superrychlému cosplayerovi Hero-Ki, odstřelovači El Silbónovi, hráči Doc Hotfixovi a znalkyni obrany, drag queen Galaxii, a vrhnou se do akce s nulovou gravitací na obrovské planetě Earth Vintage.

Hra HYENAS vyjde na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X a Series S, Xbox One, Windows a Mac a již nyní si ji můžete přidat do seznamu přání na Steamu.


DALŠÍ

CGwillWin