Nová postava v Hyenas

Nová postava v Hyenas
10:07, 29.03.2023

Společnost Creative Assembly™ představila novou postavu: Hero-Kiho. Ten se jako specialista na cosplay přidá k hratelné posádce chaotické střílečky HYENAS™… a je to taky někdo, kdo se nechal zjevně inspirovat jistým rychlounem od společnosti SEGA®!

Hero-Ki byl díky svému umění cosplaye a charitativní práci na Zemi tak trochu celebrita. Po své evakuaci na The Taint ale musel svůj um začít používat k trochu podlejším účelům. Hero-Ki má ve své výbavě speciálně upravenou kameru, která mu pomáhá zachytit podobu cíle a převléknout se za něj. Ve hře HYENAS tak může využít svůj koníček k tomu, aby se vyhnul hrozbám a využil prostředí, protože odhalit stopy jeho kamufláže dokáže jen ten nejbystřejší soupeř.

Hero-Ki zaujímá ve smečce své místo po boku specialistů, jako jsou baletka Prima se svou uzinou nebo velitelka Wrightová s pěnovou zbraní. Na své odhalení už čekají i další postavy.

Hráči na PC se mohou připojit ke smečce (#JoinThePack) na playhyenas.com a měli tak šanci zúčastnit se dalšího alfa testu, který začal 22.3.2023. Abyste věděli, co můžete očekávat, zúčastnil se produktový ředitel Alex Hunnisett přehlídky Future Games Show Spring Showcase, aby vám představil Hero-Kiho debut i exkluzivní ukázku ze hry HYENAS.

V alfa verzi si můžete za Hero-Kiho zahrát na obou mapách typu Plundership. Nic vám tak nezabrání se prohánět po New Yorkem inspirované mapě We Took Manhattan nebo osmdesátkami inspirované Greed is Good. Tento alfa test bude trvat jedenáct dní. Hráči tak budou mít plno času se do hry pořádně ponořit a vyladit své taktiky, než se dveře hry v úterý 4. dubna v 10:00 SELČ zase zavřou.

HYENAS je střílečka pro více hráčů, ve které hrajete za antihrdiny odpadlíky a soupeříte s ostatními týmy a bezpečnostními složkami při kradení popkulturních památek. Novinky ze světa HYENAS najdete přes @PlayHyenas na Twitteru, Facebooku a Instagramu. HYENAS vyjde na konzolích Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 a na PC a nyní si ji můžete dát do seznamu přání i na platformě Steam.


DALŠÍ

CGwillWin