Hra That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles má datum vydání

Hra That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles má datum vydání
16:05, 25.04.2024

Společnost Bandai Namco Europe dnes oznámila, že první hra ze série Tensura pro konzole a PC je v přípravě a vyjde 8. srpna 2024. Akční RPG That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles vyjde na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.

Ve hře That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles budou hráči sledovat vůdce Rimuru Tempesta a jeho společníky, kteří od základů budují a rozvíjejí národ, Jura Tempest Federation. Toto 2D side scrolling RPG navazuje na původní příběh, jako jsou setkání s Kijinem a bitva proti království Falmuth, takže je skvělým způsobem, jak pro nováčky, ale obsahuje také dva další exkluzivní příběhy pod dohledem původního autora Fuse. Hráči se mohou těšit také na nové postavy navržené původním ilustrátorem série, které budou doprovázet tyto nové příběhy, což vytváří svěží zážitek, který si dlouholetí fanoušci jistě užijí!

Jakmile hráči opustí město, objeví prostřednictvím průzkumu svět Tempestu, kde na ně čekají urputné souboje s nepřáteli a bossy s dynamickými komby a technikami z anime. Po návratu do města budou moci plnit i dílčí úkoly, pomáhat svým společníkům a zároveň posilovat jejich vztahy a bojové dovednosti.


DALŠÍ

CGwillWin