Vojenská online střílečka Enlisted s aktualizací At the Reichstag Walls

Vojenská online střílečka Enlisted s aktualizací At the Reichstag Walls
13:56, 25.05.2021

Společnosti Gaijin Entertainment a Darkflow Software oznámili novou aktualizaci pro vojenskou online střílečku Enlisted s názvem "At the Reichstag Walls", která obsahuje nové mapy, zbraně a vozidla pro všechny kampane. Pro kampaň The "Battle of Berlin" uzavřené beta testování pokročilo do druhé fáze, kde je odemčený systém progresu pro účastníky CBT a kdokoliv si může vyzkoušet oddíly základní úrovně.

Každá z nových map přináší do herního zážitku něco speciálního. V kampani Normandie, hráči mají hráči letiště na ochranu, nebo zajetí nepřítele. Letadla na základně jsou doplněné o palivo a připraveny do akce, takže odvážní vojáci je mohou použít. Kampaň Battle of Moscow se rozšířila o obrovský sovětský areál, který zahrnuje operace řezání stromů a montáž raftů na řeku, spolu s průmyslovými budovami a železniční stanicí. Berlínská kampaň nyní obsahuje také bitvu o Wilhelmstrasse, jednu z nejslavnějších Berlínských ulic, a jednu z tras, kterou Rudá armáda zaútočila na říšského kancelář. Ulice je dobře opevněna takže pěšáci budou muset využívat boční uličky a budovy při postupu a bajonety se ukáží jako zcela efektivní.

Všechny kempane dostávají nové úrvne postupů ve hře co přináší desítky nových oddílů, zbraní a vozidel, včetně protitankových zbraní PTRS 41, samopalu M1A1 Thompson, lehký tank M24 Chaffee, bojové letouny Republic P-47D-28 Thunderbolt a Fw 190 A-8. Všechny byly používány v té době druhé světové války.

Uzavřené Beta testování kempane Battle for Berlin se posunulo do druhé fáze v níž se vylepšuje systém postupů ve hře. Proto účastníci Berlin CBT mohou nyní dosahovat zkušeností v kampaních a mohou začínat odblokovávat úrovně kempane, vylepšovat oddíly, vybírat zbraně a získávat nové žoldáky. Postup ve hře začina od úrovně 1 a po ukončení CBT se nevymaže. Plný přístup k Berlin CBT mají k dispozici vlastníci balíků s přednostním přístupem, nyní však může si může každý vyzkoušet úroveň 1 v bitvě o Berlín.


DALŠÍ

CGwillWin