Najhoršia hra histórie sa vracia na scénu

Najhoršia hra histórie sa vracia na scénu
07:03, 06.03.2024

Spoločnosť Limited Run Games s hrdosťou oznamuje, že hra Plumbers Don't Wear Ties: Definitive Edition je už dostupná na PlayStation, Nintendo Switch a Xbox Series X|S. Vydanie hry pre PC na službe Steam bude oznámené neskôr.

Vývojový tím, ktorý stojí za Definitive Edition, sa rozhodol nielen portovať túto kvalitatívne zlú legendu, ale aj vylepšiť, aktualizovať a dať do súvislostí hru Plumbers Don't Wear Ties spôsobom, ktorý sa snaží vrhnúť nové svetlo na vydanie pre 3DO. Výsledkom je najlepší remaster najhoršej hry, aká kedy bola vytvorená.

Starostlivo zreštaurovaný a s láskou obnovený. Plumbers Don't Wear Ties: Definitive Edition prináša zážitok na CD-ROM novej generácie. Prvýkrát od roku 1993 je pôvodná verzia hry verne prezentovaná spolu s remastrovanými fotografiami v rozlíšení 4K a bohatým dokumentárnym obsahom a rozhovormi.

Prežite vzrušenie z osudového stretnutia Johna a Jane v prvej vizuálnej novele americkej produkcie. Dozviete sa o zrode multimediálnej éry od ikon tohto odvetvia a ponorte sa do pôvodu vzniku hry vďaka rozhovorom a komentárom s hlavnou predstaviteľkou Jeanne "Jane" Basoneovou.


DALŠÍ

CGwillWin