Kingdom Come: Deliverance dostalo závěrečné DLC a nový patch

Kingdom Come: Deliverance dostalo závěrečné DLC a nový patch
23:30, 28.05.2019

Warhorse čerstvě vydali poslední DLC do svého RPG Kingdom Come: Deliverance. V dosud největším rozšíření s názvem A Woman's Lot vás budou čekat dvě nové linie questů. V linii Úděl ženy se ujmete vůbec poprvé Terezy a v zhruba pětihodinovém dobrodružství prozkoumáte Skalici před a po útoku Zikmundova vojska. Časově ještě delší druhá linie s názvem Panna Marie sázavská vás v roli Jindřicha provede řadou questů s několika konci, ve kterých se mimo jiné setkáte i s Johankou.

Dalším velkým lákadlem nového DLC je psí společník pro Jindřicha i Terezu, jehož přidání vývojáři slíbili už na Kickstarteru. Se psem souvisí i nová dovednost „Psovod“. Dále se můžete těšit na novou výzbroj, lektvar a několik perků. Přibyly rovněž nové charaktery včetně jedné historické postavy. Rozšíření A Woman's Lot je aktuálně dostupné pouze na PC za 12 euro. Na konzole PS4 a Xbox One se závěrečný přírůstek podívá 11. června/júna.

Pokud jste dosud hráli jenom základní hru, tak si můžete zakoupit kompilaci všech DLC za 20 euro. S vydáním poslední rozšíření přišla řada i na Royal Edici, jež kromě základní hry obsahuje i všechny dosud vydaná DLC. Ta se aktuálně na Steamu prodává za 40 euro. Již 11. června/júna bude ale na PC i konzolích dostupná za stejnou cenu i ve fyzické podobě.

Poslední důležitou novinkou ohledně Kingdom Come je vydání patche 1.9, který přinesl nespočet oprav a drobných zlepšení do základní hry i jednotlivých přídavků. Mezi ty nejzásadnější můžeme zařadit přepracovaný tutoriál a lepší správu modů. Změny se ale dotkly i funkce rychlého cestování, umělé inteligence nebo randění s Terezou. Zapracováno bylo samozřejmě i optimalizaci a opravě bugů. Celý seznam si můžeme v případě zájmu prostudovat zde.


DALŠÍ

CGwillWin