PlayLink projekt Frantics na nás bude hovoriť po česky

PlayLink projekt Frantics na nás bude hovoriť po česky
19:42, 26.02.2018

Ponuka hier na PlayStation 4 a z kategórie PlayLink, sa už čoskoro (7. 3. 2018) rozrastie o nový a nutno povedať aj originálny kúsok. Hra Francis totižto berie to najviac atraktívne zo sféry takzvaných párty projektov a mení to do jednoduchého užívateľského rozhrania prostredníctvom prepojenia mobilného telefónu a konzole. Spoločnosť Napnok Games z Dánska vás o tom ostatne bude chcieť presvedčiť na niekoľkých frontoch. Dnes sme sa dozvedeli, že Francis bude obsahovať, tak ako aj ostatné hry z PlayLink sféry, českú lokalizáciu vrátane dabingu. Tešíme sa na celkové vyznenie a samozrejme vám prinesieme recenziu akonáhle to bude len možné. Ak ste o tejto hre zatiaľ nič nepočuli, určite vás môže dostať do obrazu časť tlačovej správy nižšie a prípadne aj staršie video.

Vrhni sa do zamotaného sveta, v ktorom je možné čokoľvek – Frantics je 15 bláznivých mini hier určených až pre štyroch hráčov, v ktorých si zmeriaš sily všetkými možnými spôsobmi, od šialených bitiek v aréne až po strategické ťahové súťaže.

Klik pro zvětšení (PlayLink projekt Frantics na nás bude hovoriť po česky)

Klik pro zvětšení (PlayLink projekt Frantics na nás bude hovoriť po česky)

V tejto hre zo série PlayLink exkluzívne pre PS4 musíš získať viac „peňazí“ ako tvoji kamaráti. Odlož na chvíľu svoj bezdrôtový ovládač DUALSHOCK 4 bokom – pri týchto hrách ti k dosiahnutiu víťazstva úplne postačí nakláňať, triasť a ťukať na tvoj smartfón.

Maj sa však na pozore… intrigánska a manipulatívna líška je kedykoľvek pripravená poriadne zamiešať karty. Funguje tu podplácanie, posielanie tajných správ a zadávanie úloh hráčom, pomocou mobilného zariadenia môžeš sabotovať a nečakane prekvapiť svojich súperov úplne neočakávaným ťahom. Tieto rafinované šibalstvá dokážu kedykoľvek zmeniť situáciu v hre, takže ku konečnému víťazstvu budeš potrebovať celý svoj dôvtip.


DALŠÍ

CGwillWin