Adoptuj Peta a pomoc Ukrajině!

Adoptuj Peta a pomoc Ukrajině!
10:18, 29.07.2023

Poněkud překvapivě se objevila spolupráce mezi Blizzardem a organizací BlueCheck Ukrajine. V minulosti jsme tu již měli kontroverzní hru Atomic Heart, která kromě jiného málem dojela na nepodložené spekulace o dotování ruské agrese vůči Ukrajině skrze prodej tohoto titulu. Hladina nad touhle kauzou se už naštěstí uzavřela a máme tu něco z opačného tábora.

Pod názvem "Pet pack for Ukraine" je na storu herního giganta dostupná nabídka dvou petů, které využijí hráči v rámci World of Warcraft. Aby bylo akci přidáno trochu na vážnosti, tak se celé kampani propůjčila i herečka Mila Kunis (např. Méďa), která má svoje rodné kořeny na Ukrajině.

A o co tedy jde? Za 20 dolarů je dostupný pack, který obsahuje fenku zlatého retrívra Sunny a modré mládě murlocka Flurkyho. Oba mají nepřekvapivě kombinaci žluté a modré barvy, které jsou státními barvami napadené země. Flurky navíc nese v ruce slunečnici, která je státní květinou.

Klik pro zvětšení (Adoptuj Peta a pomoc Ukrajině!)

Pro oba mazlíčky ovšem platí jistá omezení. Sunny lze totiž povolat v rámci "normálního" WoWka pro všechny vytvořené postavy v rámci jednoho serveru. Pro vyvolání Flurkyho je ovšem potřeba hrát Wrath of the Lich King Classic a splnit krátký quest u Inkeeperů jednoho z hlavních měst nebo promluvit s Landro Longshotem v Booty Bay. Dále pro něj platí stejná pravidla jako pro Sunny.

Pokud se vám některý z petů zalíbil, akce běží minimálně do 29. srpna, kdy Blizzard slíbil, že celý zisk předá zmíněné BlueCheck Ukrajine.

A co vy? Utrácíte za in-game předměty ať už v rámci WoW nebo například Diabla či jiných her? Nebo si vystačíte se základní hrou a kupujete maximálně DLC?


DALŠÍ

CGwillWin