hw
speciál
Herní sluchátka Sony INZONE jsou nyní levnější!

Herní sluchátka Sony INZONE jsou nyní levnější!
Herní sluchátka Sony INZONE jsou nyní levnější!
10:12, 07.04.2023

Hráči pozor! Od dubna společnost Sony snižuje cenu svých vybraných herních sluchátek. Drátová sluchátka INZONE H3 nyní stojí jen 1990 Kč (původně 2490 Kč) a bezdrátový model INZONE H7 aktuálně pořídíte za 4990 Kč (původně 5490 Kč).

Aktuálně tak řada INZONE představuje ještě zajímavější nabídku pro konzolové i PC hráče. Herní sluchátka H7 kombinují 40hodinovou výdrž baterie s technologií prostorového zvuku 360 Spatial Sound for Gaming, která pomáhá hráčům se ve hrách lépe orientovat a snadněji poznat zdroj a směr zvuků okolo sebe. Nepřeslechnete tak protihráče, kteří se skrývají ve stínu nebo za zdmi a překážkami, což vám poskytne při hraní značnou strategickou výhodu. Stejnou technologií je vybaven i dostupnější model INZONE H3. Ten ke svému hernímu zařízení připojíte přes standardní 3,5mm jack nebo USB Audio box.

Nejvyšší model sluchátek Sony INZONE, model H9, se pyšní všemi zmiňovanými technologiemi, navíc však nabízí ještě pohodlnější polstrování a je vybavený funkcí aktivního potlačení okolního hluku. Tím pomáhá hráčům se ještě lépe izolovat od okolního prostředí a více se ponořit do hry. Výdrž baterie modelu H9 je až 32 hodin v režimu aktivního potlačení hluku a sluchátka lze připojit až ke dvěma zařízením najednou (USB dongle + Bluetooth).

U všech modelů Sony INZONE oceníte měkce polstrované náušníky a široký hlavový most, který rovnoměrně rozkládá hmotnost sluchátek na hlavě. Díky tomu je zajištěn maximální komfort po celou dobu hraní a vy se můžete nerušeně ponořit do herního světa na celé hodiny. Samozřejmostí je i raménkový vyklápěcí mikrofon s Discord certifikací. Sluchátka tak bezproblémově spolupracují s řadou komunikačních služeb, a vy se tak se svými spoluhráči můžete bezproblémově domlouvat na nejrůznějších strategiích.

Po připojení sluchátek k počítači a instalaci softwaru INZONE Hub navíc získáte úplnou kontrolu nad nastavením zvuku a dalších funkcí. Můžete například upravovat dialogy ve hře tak, aby byly srozumitelnější, a přizpůsobovat zvuk přesně podle svých představ.

Herní sluchátka Sony INZONE můžete zakoupit zde.



CGwillWin