Milovníci série Tenchu by mali spozornieť, Aragami 2 je vonku!

Milovníci série Tenchu by mali spozornieť, Aragami 2 je vonku!
09:21, 18.09.2021

Takmer päť rokov od vydania prvej časti značky Aragami, sa spoločnosť Lince Works vracia na scénu s priamym pokračovaním a keďže ide opäť o žánrovú indie pochutinu, nemôžeme tento fakt opomenúť ignorovaním skutočností. Ono by sa totižto mohlo pokojne stať, že by nás v noci pri venčení psa mohlo niečo nečakane prepadnúť a useknúť nám končatiny, ako keď krájate salám.

Aragami je stále poctou sérii Tenchu a preto reprezentuje mix stealth s akciou a to všetko v patričnom Ninja štýle. Cez to všetko sú tu ale isté znaky odlišností, keďže autori do dvojky prinášajú oveľa svižnejšie tempo ako aj kooperáciu, o čom vás určite presvedčí launch trailer nižšie. K zmenám dospela aj technická stránka, ktorá sa zbavila cell shading efektu a ubrala na detailnosti - stále má však Aragami v sebe nezabudnuteľnú sviežosť aká vás núti hrať ho a skúšať rôzne postupy eliminácií protivníkov. Vydanie zasiahlo PC (31 Euro), PlayStation ako aj Xbox a práve pre Xbox je hra dostupná aj v rámci predplatného Xbox Game Pass.

  • Malý dodatok: osobne som v hre strávil zatiaľ asi päť hodín a kvalitou si dvojka podáva ruku s jednotkou a v mnohom ju ešte prekonáva.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin