WoT Blitz slaví první rok na Nintendo Blitz

WoT Blitz slaví první rok na Nintendo Blitz
11:04, 02.09.2021

Je tomu přesně rok, kdy se na Nintendo SwitchTM objevila cross platformová tanková střílečka World of Tanks Blitz. Populární hra se může pochlubit více než 170+ milónovou hráčskou základnou a více než 1,5+ milióny stažení na Switch. Během prvního roku existence hráči rozpoutali na Nintendu více než 78 miliónů bitev a popularita hry inadále roste. Aby oslavy tohoto prvního výročí byly opravdu velkolepé, vývojáři odměnili fanoušky hry na Nintendo Switch za jejich věrnost, skutečně nadupaných dárkem, který obsahuje:

• Zcela novou animovanou kamufláž „Fire of War“ pro osobní výběr až 10 tanků

• 3 dny prémiového účtu
• 100 000 kreditů
• 10 epických posilovačů pro kredity, XP, Crew XP a XP zdarma.

Získat takto hodnotný dárek není nijak složité, stačí se do 13. září přihlásit do World of Tanks Blitz a nárokovat si bezplatný kontejner z prémiového obchodu. Nově příchozí také nebudou ignorováni. Všichni noví hráči budou mít nárok na speciální nabídku na exkluzivní balíček DLC World of Tanks Blitz „M6A2E1 & Resources“ v Nintendo eShop, který obsahuje:

 The M6A2E1, Tier VII americký těžký tank
 Garážový slot
 Animovaná kamufláž “Radioactive Glow”
„Po překonání ročního milníku na naší cestě s konzolí Switch jsme chtěli odměnit fanoušky této hry na Nintendo Switch nezapomenutelnými dárky,“ říká Natalia Pershyts, produktová ředitelka World of Tanks Blitz. „1,5 milionu instalací na platformu za toto období nás nutí věřit, že se našemu produktu podařilo sednout si novým publikem, a my jsme připraveni poskytovat vysoce kvalitní hraní novým i stávajícím hráčům."

Více informací o World of Tanks Blitz najdete na oficiálním webu.


DALŠÍ

CGwillWin