World of Tanks PC přináší největší update roku 2022

World of Tanks PC přináší největší update roku 2022
09:48, 31.08.2022

World of Tanks PC vydává největší obsahovou a technickou aktualizaci tohoto roku! Z garáže vyjíždí nová mapa, významné změny v matchmakingu, rebalancovaná vozidla a díky dochovaným plánům a archivním materiálům i velký konvoj nových italských tanků. To vše dohromady tvoří největší rozšíření hry v roce 2022..

Klik pro zvětšení (World of Tanks PC přináší největší update roku 2022)

Jsem hrdý na tvrdou práci obrovského mezinárodního týmu vývojářů, kteří na této rozsáhlé aktualizaci pracovali. Aktualizovali jsme výkon mnoha vozidel, vylepšili jsme velký fond lokací pro náhodné bitvy a zavedli důležité změny v matchmakingu pro lehká vozidla a SPG," řekl Uriy Kuryavyi, ředitel vydavatelství World of Tanks PC

Nový přírůstek italských stíhačů tanků se skládá ze šesti výzkumných vozidel od úrovně V až po úroveň X. Všechny tanky budou mít silný čelní pancíř, vynikající úhel stlačení děla a počínaje úrovní VII i klasický autoloader s neobvyklým provedením jako unikátní herní prvek.

Patří mezi ně Semovente M41; Semovente M43 Bassoto; Semovente Controcarro mod. 1956 (počínaje tímto TD začíná obor nabývat svých hlavních rysů); Controcarro mod. 67 (ztělesňuje všechny nejlepší vlastnosti italských stíhačů tanků); Controcarro 1 Mk (neuvěřitelně nebezpečný protivník v boji zblízka a na střední vzdálenost); a Controcarro 3 Minotauro (klenot v koruně nové linie).

„Téměř všechna tato nová vozidla existovala pouze jako nedokončený projekt a jen několik z nich bylo fyzicky postaveno. Díky dochovaným plánům a archivním materiálům jsme však tyto zapomenuté koncepty posunuli na další úroveň a ve hře jsme znovu vytvořili stroje, jako by mohly existovat ve skutečnosti," vysvětluje Uriy.

V náhodných bitvách se také objevuje nová mapa: V nové epizodě se objevuje nová hra: Outpost. Jedná se o malebnou letní mapu, která kombinuje otevřené zelené plochy, ruiny měst a zákopů a působivou pevnost s vlastní základnou. Díky všem těmto prvkům je lokace rozmanitá jak po vizuální, tak po herní stránce.

Abychom vylepšili vaše zážitky z bitev, rozhodli jsme se představit nová pravidla pro vyvážení lehkých tanků a kolových vozidel. Systém tvorby týmů nyní bude striktnější při přiřazování lehkých tanků do týmů a vždy se pokusí zajistit to, aby byl v každé bitvě v obou týmech stejný počet lehkých tanků. Bude tu také omezení na 1 kolové vozidlo v týmu. Abychom pomohli tyto změny prosadit, představujeme také omezení na ne víc než jeden lehký tank/kolové vozidlo VII.–X. úrovně v četě. Jsou zde také důležité změny ohledně počtu dělostřelectev v týmu. Nyní ve většině bitev budou v týmu 0–2 dělostřelectva. Tak systém tvorby týmů sníží počet bitev se 3 dělostřelectvy v týmu na absolutní minimum

V rámci aktualizace 1.18 se hráči dočkají také vizuálních změn, které se budou měnit v závislosti na schopnostech počítače. Díky tomu začínají tratě vozidel vypadat ještě realističtěji. Nyní se stopy vozidel ve hře při zásahu správně odvíjejí, odlétávají a zůstávají na zemi, pokud je vozidlo zasaženo při pohybu vysokou rychlostí.


DALŠÍ

CGwillWin