Autori zrušeného Prey 2 ohlásili nový projekt

Autori zrušeného Prey 2 ohlásili nový projekt
10:42, 29.08.2017

Pred siedmimi rokmi sa štúdio Human Head pilne venovalo vývoju projektu Prey 2, ktorý sa nedávno dočkal dokončenia, avšak jednak v úplne inej forme a samozrejme aj od iného vývojárskeho teamu. Ich prácu sme tak nemohli doceniť a jediné čo po ich tvorbe ostalo bol originálny E3 trailer, nad ktorým pár nadšencov slintá dodnes. Práve teraz sa však odhaľuje ich najnovší projekt, ktorý nesie označenie Rune: Ragnarok, teda nový diel RPG série Rune so sandbox nádychom.

O produkciu tejto značky sa stará dosť neznáma spoločnosť ESDF Management, ktorá poskytne financie na návrat severských bohov a celkovo dobre známeho prostredia, ktoré túto IP sprevádza už od roku dvetisíc.

Po sedemnástich rokoch sme nadšení, že konečne ohlásime novú hru zo série Rune. V duchu originálu, Rune: Ragnarok má intenzívny a brutálny boj vo svete ponorenom do nórskej mytológie. Nemôžeme sa dočkať, kedy vám ukážeme, čo sme zatiaľ vytvorili. " Uviedol riaditeľ vývoja Chris Rhinehart.

K celej veci sa vyjadril aj Matt Candler z ESDF:
Rune: Ragnarok je prvá videohra, ktorú sme sa zaviazali financovať. Sme neuveriteľne nadšení, že podporujeme víziu, ktorú naši partneri v spoločnosti Human Head Studios ponúkli fanúšikom v minulosti a teraz aj prípadným nováčikom v tejto IP.


DALŠÍ

CGwillWin