hw
Jednička wishlistů na Steamu bude podporovat DLSS 2

Jednička wishlistů na Steamu bude podporovat DLSS 2
02:45, 17.04.2024

Každý týden se objevují nové tituly, které integrují NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex nebo pokročilý ray tracing. Platí to také pro Manor Lords, aktuální jedničku v počtu pozic ve wishlistech na Steamu, která se 26. dubna otevře hráčům v režimu early access. Díky DLSS 2 v ní bude možné navýšit snímkovou frekvenci o 47 %. Díky tomu se ve 4K dostanou přes hranici 60 FPS majitelé GeForce RTX 4070 a silnějších GPU. Ve 1440p a 1080p si pak díky DLSS 2 hráči titul užijí s 60 a více FPS na všech GeForce RTX řady 40.

Zombie stylovka přinášející originální mix žánrů a herních mechanik Welcome to ParadiZe se 15. dubna dočkala aktualizace s podporou DLSS 2 a k tomu i DLAA, které zajistí pokročilé vyhlazování hran pomocí AI. Obě tyto funkce podporují také Oddsparks: An Automation Adventure vycházející 24. dubna.

Klik pro zvětšení (Jednička wishlistů na Steamu bude podporovat DLSS 2)

GeForce RTX Challenge

Populární streameři z Německa, Španělska, Francie, Itálie a Velké Británie se 21. dubna od 10.30 utkají v GeForce RTX Challenge, 13hodinovém souboji zahrnujícím celkem 12 disciplín. Patří mezi ně jak hry jako Fortnite, Call of Duty®: Warzone, Diablo® IV, Party Animals, Minecraft s RTX pro Windows 10, THE FINALS nebo Counter-Strike 2, tak i práce v kreativních aplikacích s podporou NVIDIA Studio a další úkoly.

Game Ready ovladače

Vycházejí také nové Game Ready ovladače, které již tradičně nesou certifikaci WHQL. Optimalizované jsou pro již zmíněné Manor Lords a také No Rest for the Wicked. Více informací o nich přináší tento článek a stáhnout si je můžete prostřednictvím aplikace GeForce Experience, beta verze NVIDIA app nebo ze stránek GeForce.com.


DALŠÍ

CGwillWin