hw
Star Wars Outlaws vyjde 30. srpna s DLSS 3 a dalšími RTX technologiemi

Star Wars Outlaws vyjde 30. srpna s DLSS 3 a dalšími RTX technologiemi
11:03, 10.04.2024

Společnosti Ubisoft a Lucasfilm Games oznamují datum vydání Star Wars Outlaws. Je stanoveno na 30. srpna současně již dnes startuje možnost hru předobjednat. Hra bude podporovat RTX technologie, mezi něž patří NVIDIA DLSS 3 pro navýšení snímkové frekvence pomocí AI, ray-tracingové efekty a NVIDIA Reflex pro lepší odezvu na ovládání. A bude také možné ji hrát v cloudu přes GeForce NOW.

Děj se bude vůbec poprvé ve hrách z tohoto slavného univerza odehrávat v otevřeném světě a je zasazen mezi filmy Star Wars: The Empire Strikes Back a Star Wars: Return of the Jedi. Vývojáři fanouškům dnes také zpřístupnili novou sadu screenshotů a příběhový trailer.

TRIBES 3: Rivals a The Outlast Trials jsou nyní k dispozici s DLSS 2

TRIBES 3: Rivals od Prophecy Games je týmová střílečka z pohledu první osoby, která nabízí neotřelé prvky jako jetpacky nebo lyžování. Aktuálně se nachází v režimu Early Access a podporuje DLSS 2. Pro nastavení jednotlivých režimů je potřeba ručně upravit škálování rozlišení v menu - Ve 4K je ekvivalentem DLSS Performance Mode nastavení posuvníku na 50 %. V 1080p a 1440p je zase pro režim DLSS Quality Mode potřeba nastavit posuvník na 66 %.

The Outlast Trials, aktuálně poslední přírůstek do populární hororové série z dílny studia Red Barrels, opouští Early Access a hráčům také nabídne plynulejší snímkovou frekvenci díky DLSS 2.

DLSS se brzy chystá do řady dalších her. Kompletní seznam více než 500 her a aplikací s podporou RTX technologií naleznete zde.


DALŠÍ

CGwillWin