Witchfire nepríde ani tento rok

Witchfire nepríde ani tento rok
10:13, 13.10.2022

Poľská spoločnosť The Astronauts (autori podarenej adventúry The Vanishing of Ethan Carter) ohlásila ďalší posun plánovaného vydania Early Access verzie u svojej druhej hry. Samozrejme ide o akčnú FPS Witchfire (PC), ktorá bola ohlásená ešte v roku 2017 a do dnes prechádzala viac či menej komplikovaným vývojom.

Pôvodný plán vydania predčasnej verzie bol situovaný na koniec aktuálneho roka 2022, avšak autori sa na poslednú chvíľu rozhodli pre odklad aby dokončili jednu pomerne zásadnú gameplay zmenu. Arénové súboje totižto chcú nahradiť plne otvoreným svetom a začali s tým už dávnejšie, avšak ešte im to nejaký ten mesiac bude trvať než to takpovediac doklepnú.

Slovami Adriana Chmielarza, CEO samotnej firmy a šéfa vývoja; nová funkcia je už v hre usadená na 95% a zábavnosť išla týmto krokom celkovo ešte vyššie. Stále vás môže napríklad čarodejnica uväzniť na tom či onom mieste a niektoré dvere budú čiastočne zatvorené, minimálne kým nenájdete kľúč, a môže byť príliš nebezpečné vstupovať do oblastí bližšie k bossovi, kým nie ste pripravení, ale svet je sám o sebe otvorený, aby ste ho mohli skúmať takmer v akomkoľvek poradí, a môžete sa tlačiť dopredu aj ustupovať, ako sa vám zachce."

Za predpokladu, že ste o tejto nádejnej FPS značke dnes počuli prvýkrát, odporúčam vám pustiť si vôbec posledný gameplay, ktorý jej auru prezentuje viac ako dostatočne. Nech sa páči dole.


DALŠÍ

CGwillWin