Dead Island 2 dorazí nejpozději příští rok

Dead Island 2 dorazí nejpozději příští rok
20:12, 18.02.2022

Někteří z vás si možná ještě vzpomenou na hru Dead Island, kdy jsme se v kůži jednoho z návštěvníků ostrovního resortu vydali na boj s nemrtvými, kteří nádherné letovisko zamořili. Při boji jsme přitom museli použít jako zbraň vše, co bylo po ruce a craftit jako o život, někdy i doslova. Na podařenou hru z roku 2011 navázal o dva roky později další díl s podtitulem Riptide. Na E3 v roce 2014 pak byl vypuštěn trailer na plnohodnotný 2. díl a pak šlo vše k čertu.

Hra dostala několik odkladů, změnilo se několik studií, která na hře pracovala a nakonec jako by se po druhém mrtvém ostrově slehla zem a fanoušci přestali pomalu doufat, že vůbec někdy vyjde. O to překvapivější bylo prohlášení insidera Toma Hendersona, který minulý týden uvedl, že podle jeho zdrojů se na hře opravdu pracuje a daří se lépe než kdykoliv předtím. V současnosti na DI 2 pracuje tým z Dambuster Studios a údajně se máme brzy dočkat i nového traileru, který by oznámil návrat prokleté hry.

Jeho slova navíc potvrdil člověk z nejpovolanějších, a to CEO Embracer Group Lars Wingefors. Jen pro upřesnění společnost Embrace Group má v portfoliu i společnost Deep Silver, která titul bude případně vydávat, a proto by o něm mohl její ředitel něco vědět. A taky že ví. V jednom rozhovoru tak potvrdil, že skutečně mají ve vývoji jeden AAA titul, který suce doposud nebyl oznámen, ale který by odpovídal Dead Islandu 2. Navíc přihodil informaci, že by hra měla být vydána do března příštího roku. Více však zatím neprozradil.

Tak co myslíte? Doplazí se mrtví konečně na naše stroje? Nebo se zase cestou rozpadnou v nesplněný sen a tentokrát už definitivně?


DALŠÍ

CGwillWin