Ubisoft odkládá vydání 3 her

Ubisoft odkládá vydání 3 her
16:58, 30.10.2021

Odklad se týká her, Rocksmith+, Tom Clancy’s The Division Heartland a Prince of Persia: Sands of Time Remake. První zmíněný kus byl oznámen letos v červnu a měl vyjít ještě letos. Kdo by o hře ještě neslyšel, tak se jedná o simulátor kytary, resp. výukový trenažer. Pokud jste váleli v Guitar Hero budete v tomhle kusu jako na domácím pódiu.

Ohledně dalšího Divisionu se nejedná o DLC jak by se mohlo z názvu zdát, ale o samostatný spin-off titul z tohoto univerza, který bude Free-to-play. Ačkoliv byl ohlášen letos, samotné studio prohlašovalo, že se i letos dočkáme, ale jak se zdá nic z toho nebude.

Poslední odloženou hrou je remake Prince z Persie a to samotných písků času. Je pravda, že tahle hra už přeci jen pomalu zmizela spíš pod hotovou dunou času. Původně se měl princ vrátit už v lednu tohoto roku, ale jeho výsost si dá asi zřejmě ještě chvíli na čas. Na Twitterovém účtu o tom informovali sami tvůrci s odvoláním na skutečnost, že chtějí fanouškům série dopřát ten nejlepší herní zážitek. Už v minulosti se přitom na tvůrce snesla kritika po zhlédnutí zatím hotových prací. Nechme se tedy překvapit co nám bude nakonec doručeno.

Jisté je, že hry mají vyjít v celku velkém časovém rozmezí dalšího finančního roku studia. Tím se otevírá okno do září 2023, tak snad se dočkáme co nejdříve.


DALŠÍ

CGwillWin