Mass Effect: Legendary Edition oficiálne, pracuje sa aj na novej časti

Mass Effect: Legendary Edition oficiálne, pracuje sa aj na novej časti
12:38, 08.11.2020

Dlhé mesiace internetom prepieraná kolekcia doteraz vydaných radových dielov slávnej sci-fi série Mass Effect dostala aktuálne svoju oficiálnu pečiatku. BioWare aj po boku EA skutočne prináša sľubovaný balíček poriadne komplexnej zábavy a tak trocha si sype popol rovno na hlavu. Ich totálny prepadák menom Athem totižto spôsobil odsunutie veľkých IP formátu Dragon Age a Mass Effect do úzadia, aby nakoniec zhorel v atmosfére verejného nezáujmu.

EA tak potrebuje preplatiť túto nenávratnú investíciu aspoň nejakou sumou a preto sa v prvej tretine budúceho roku môžeme tešiť na Mass Effect, Mass Effect 2 a Mass Effect 3 a to aj s kompletnou paletou DLC expanzií. Vydanie sa dotkne PC a súčasnej ako aj nadchádzajúcej generácie konzol PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Po technickej stránke príde na rad podpora 4K s lepším snímkovaním, upravené modely postáv, tieňovanie a tak ďalej a tak podobne. Prvý trailer vás už čaká nižšie.

Aby sme však zachovali vecnú podstatu celej správy okolo série Mass Effect, tak spoločnosť BioWare rovnako potvrdila rozbehnutie prác na novej regulárnej časti tejto IP, ktorá vzniká v okruhu pôvodných autorov série. Nič viac vám však nateraz nepovieme a nejaký ten rok sa táto skutočnosť nezmení. Je ale dobré vedieť, že niekde tam v nekonečnom vesmírne sa už pripravuje návrat legendy.


DALŠÍ

CGwillWin