Season 2 pro MW oficiálně

Season 2 pro MW oficiálně
19:10, 10.02.2020

Přesně jak naznačovali první úniky a teasery, obsah druhé sezóny pro Modern Warfare je zde a vypadá velice dobře. Nový titulní operátor je Ghost, což jsme psali už v předchozí novince. Stejně jako návrat mapy Rust.

To o čem jsme nevěděli byla zbrusu nová mapa Atlas Superstore, což vypadá jako bojiště uvnitř IKEA. Dále je tu mapa pro Gunfight jménem Bazaar a i obří mód Ground War se dočká novinky. Ta určitě připomene opět klasiku Modern Warfare 2, protože jejím poznávacím znamením jsou trosky trupů letadel. Také se jmenuje Zhokov Boneyard. V průběhu sezóny ještě dostaneme mapu Khandor Hideout a dva operátory.

Zbraně také unikly korektně jsou jimi Grau 5.56 a Striker 45 (alias vypadá jak UMP). A v průběhu sezony dostaneme ještě jednu neznámou zbraň (ve stávající to byla kuše). Nové módy se na nás také chystají. Nejvíc zajímavé jsou rozhodně CDL Playlist, který umožní hrát to co profíci v lize. Tím druhým je možnost dělat šampionáty v Gunfight módu, kterou nám slibovali autoři od začátku. Co více nás čeká v Battle Passu se dozvíme asi zítra. Nejpozději v 19:00 kdy nová sezóna odstartuje.

Klik pro zvětšení (Season 2 pro MW oficiálně)


DALŠÍ

CGwillWin