Cooler Master přichází na trh s novou mechanickou klávesnicí

Cooler Master přichází na trh s novou mechanickou klávesnicí
17:46, 24.06.2018

Vybrat si dobrou klávesnici to není jen tak. Nedávno jsem si sám řekl, že bych milerád zainvestoval do nové, ideálně plně mechanické a řeknu vám, bylo to takové peklo, že jsem nakonec zůstal u té původní. Každé z nich zkrátka něco chybělo, což mě od několikatisícové investice odradilo a znám hned několik lidí co to vidí stejně. Což teď třeba změní Cooler Master.

Jejich nová řada klávesnic CK-550 se řídí heslem "bez nesmyslů", což zní sice cool, na druhou stranu, po tom co zjistíte, kolik módů měnícího se podsvícení produkt nabízí (módy "déšť" nebo "hvězdy" jsou fakt úlet), máte pocit, že to tak úplně nedopadlo. Nicméně co se stavby keyboardu týče, tam je vše v pořádku. Standardní rozložení bez zbytečných rádobyfunkčních tlačítek, integrovaný čip, který vám umožní měnit makra a podsvícení i bez nainstalovaného software, hliníková základna, aby vám kláveska nelítala po stole a vydržela trochu toho gamerského rage, to všechno jsou jednoznačně plusy.

Klik pro zvětšení (Cooler Master přichází na trh s novou mechanickou klávesnicí)

V prodeji budou tři verze s různými spínači, takže je jen na vás, jak moc rádi při paření rušíte přítelkyní/sousedy zvukem své milované klávesnice. Celkově to vypadá fajn, jediné co mně osobně vadí, je malý enter...ale vzhledem k tomu, že jsem si zvykl i na Mac, tak i tohle asi půjde přežít. V našich končinách by měla být dostupná na přelomu června a července za slušných 2 499 Kč, takže pokud se chcete dozvědět ještě více, mrkněte na stránky výrobce.

DALŠÍ

CGwillWin