Zaujímavá adventúrka Flipping Death sa pripomína

Zaujímavá adventúrka Flipping Death sa pripomína
19:28, 08.02.2018

Pri dávnejšom sledovaní gameplay záberov na projekt Flipping Death, som si v sekunde položil dve otázky. Je toto ďalšia tuctová plošinovka, alebo sledujem mix dvoch nikdy nespojených žánrov? Presne to druhé bude v opise hry od Zoink Games (autorov kritikou uznanej Stick it To The Man) sedieť asi najlepšie, keďže ich dlho vyvíjaná puzzle adventúrka je skutočne koktail vyrobený zo zaujímavých ingrediencií. Hra vás očarí svojím krásne pojatým artom a uhrančivou muzikou v pozadí, ale než si to stihnete uvedomiť, rovnako intenzívne zaujme kompromisom medzi adventúrou a hopsačkou.

Vitajte v meste Flatwood Peaks, malom rozmarnom mieste s jedným veľkým problémom - smrť si vzala neplánovanú dovolenku. Hráči tak preberajú jej úlohu aby načúvali hlasom rôznych duchov a pomáhali im s ich zvedavými problémami. Aby toho nebolo málo, tak súčasne musíte riešiť tajomstvo okolo svojej postavy, ako sa vlastne z vás stala smrtka a čo všetko tomu predchádzalo? Primárna kostra hrateľnosti je postavená na riešení hádaniek a určovaní, kto ostane ešte nažive a kto naopak konečne nasadne na plť cez rieku Styx.

Flipping Death je v pláne na PC a všetky konzole a dnes my v maile pristála správa od spoločnosti Rising Star Games, ktorá sa postará o vydanie a distribúciu fyzických médií tejto netradičnej adventúrky pre systémy PlayStation 4 a Nintendo Switch. Stále nemáme finálny dátum vydania (orientačne je to stále jar), avšak nižšie si môžete aspoň spraviť obrázok o hre samotnej.


DALŠÍ

CGwillWin