The Solus Project smeruje na PlayStation 4 aj cez VR

The Solus Project smeruje na PlayStation 4 aj cez VR
19:27, 16.08.2017

Je to viac než rok, čo sa na scéne (tej pod hlavičkou PC a Xbox One) objavila zaujímavá survival FPS z vesmíru od firmy Teotl Studios. The Solus Project si tak aj v nedokončenej podobe začal získavať srdcia nadšencov a skloňovali sa výrazy ako "dokonalá atmosféra" či "brutálna hra na prežitie".

Dnes nastal teda čas oživiť už tento dávno ukončený projekt a preniesť ho zase k čerstvej studnici možností. Tú bude zastupovať populárna konzola PlayStation 4 a aby to nebolo málo, tak rovnako aj jej virtuálna helma PSVR. Už 18. 9. 2017 tak za sumu 20 dolárov, budeme môcť okúsiť boj o prežitie vo vesmíre s jemnou príchuťou fantasy. Nižšie nájdete trailer ako aj oficiálne vyhlásenie autorov k celému oznamu.

"Ako jedna z malého množstva dobrodružných hier zameraných na prežitie, očakávame reakciu fanúšikov značky PlayStation a sme neuveriteľne nadšení, že prinesieme projekt Solus na PS4 aj PlayStation VR už tento september! Podpora VR bola dôležitou súčasťou nášho vývoja v rámci projektu The Solus Project a bude skutočne skvelé vidieť fanúšikov PlayStation ako reagujú na novú verziu Solus Project. "


DALŠÍ

CGwillWin