Nachystajte sa na 2D survival horor

Nachystajte sa na 2D survival horor
10:23, 02.03.2017

Francúzky herný dizajnér Frédérick Raynal, by vám mohol byť povedomý ako autor legendárnych značiek Alone in the Dark, SimCity či Little Big Adventure. Pracoval pod veľkým počtom firiem aby nakoniec skončil u založenia vlastnej. Tá nesie pomenovanie Gloomywood a už za osem dní vydá svoj prvý projekt.

Pod originálnym názvom 2Dark sa skrýva temná survival hororová záležitosť, určená pre PC, PS4 a XOne. Práve tú si dnes môžete pozrieť v staršom gameplay videu a čerstvom vývojárskom denníku. V ňom Frédérick sám opisuje práce na svojom novom decku následovne.

"Vždy som si prial, aby moja ďalšia hra bola z žánru survival hororu. Za tie roky, bolo vytvorených veľa titulov s podobným zameraním a tak som mohol čerpať inšpiráciu a priložiť do veci svoj podiel a inováciu. 2Dark je aj preto hra prezentovaná z úplne iného uhla pohľadu. Zdá sa mi, že survival hry sa stali skôr egoistické než zábavné. Aj preto chcem aby moja hra bola o skutočnom pocite prežívať a snažiť sa prekonať prekážky, ktoré niesu umelo vytvorené na úrok hrateľnosti."
Uvidíme ako dopadne výsledok už 10. 3. 2017.

DALŠÍ

CGwillWin