5 násobná nádhera v znamení 2015

5 násobná nádhera v znamení 2015
19:44, 06.01.2016

Pokladáte si otázku, ktoré hry boli jednoducho najkrajšie v minulom roku? Každý máme svojich favoritov, ja samozrejme tiež a klaniam sa našim severovýchodným susedom. Ale čo weby vo svete? Čo zahraničie?



Podľa videoherného webu fraghero.com je to absolútne jasné -

1. Zaklínač 3: Divoký hon

A jéje, žeby zhoda s mojim osobným názorom? Kto hru hral myslím, že nemá čo protestovať, hra je absolútne nádherná a to nie len po stránke grafiky ale celkovo pôsobí neuveriteľným dojmom. Pre mnohých z nás jednoznačne hra roka.

2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

No, tu sa až tak s názorom kolegov nestotožňujem aj keď uznáva, že grafické spracovanie je svižné a parádne sa na hru pozerá. Vlastne... druhé miesto je zaslúžené, teda čo sa aspoň grafického kabátiku týka. Hra mňa osobne veľmi nadchla ale, ako sa hovorí... ako prišlo, tak odišlo.

3. Halo 5

Pre mnohých z vás a dokonca aj mojich kolegov je Halo 5 počiatkom novej éry série. Hru som mal možnosť osobne dohrať a musím povedať, že som si ju patrične užil. Prítomnosť kooperácie je jednou z hlavných ťahákov titulu a čo je tým najhlavnejším? No samozrejme prepracovaný sci-fi príbeh, krásna a zároveň veľmi svižná grafika.

4. Assassin’s Creed: Syndicate

Sklamanie a zároveň prekvapenie v jednom. Široká hráčska verejnosť tvrdí, že po grafickej stránke sa jedná o downgrade minuloročného dielu s podtitulom Unity. Neznamená to ale, že by hra vyzerala hnusne, to ani náhodou, čas od času dokáže vyčarovať nádherné scenérie viktoriánskeho Londýna. Prečo sklamanie? Takmer žiadne inovácie, na vlastné oči som bol svedkom toho, ako vás dokáže prestať baviť hra, ktorú milujete ale jednoducho sa jej už prejete. Prajem Ubisoftu šťastnú ruku pri návšteve Egypta.

5. Batman: Arkham Knight

Považovaný za najkontroverznejší diel série ( áno, dokonca viac, ako Origins) a to hlavne vďaka sfušovanej PC verzií. Napriek tomu konzolová verzia vypadá naozaj náramne a hrá sa skvele, osobne som mal menší problém so slabším príbehom ale nesťažujem sa, hra priniesla aj svoje inovácie v podobe Batmobilu, ktorý taktiež patrí medzi kontroverznejšie časti hry.

A čo vy? Máte nejaké iné tipy na grafické skvosty roku 2015? Za mňa osobne je to určite Until Dawn, Bloodborne, určite najkrásnejšiou hrou nebude Fallout 4 ale mňa taktiež potešil.

DALŠÍ

CGwillWin