Uncharted: The Nathan Drake Collection přichází s českými titulky!

Uncharted: The Nathan Drake Collection přichází s českými titulky!
17:12, 04.09.2015

Fanoušci titulů lokalizovaných do českého jazyka se tak mohou těšit na 3 dobrodružné výpravy světoběžníka Nathana Drakea s českými titulky. V rámci této unikátní kolekce se poprvé na PlayStation 4 představí re-masterované verze všech her Uncharted: Drake´s Fortune, Uncharted: Among Thieves a Uncharted: Drake´s Deception. Hráči si tak budou moci vychutnat vylepšenou grafiku v 1080p a 60fps a hratelnost uzpůsobenou přímo pro DUALSHOCK4.



Série Uncharted se poprvé představila na PlayStation 3, kde pouze poslední díl Uncharted: Drake´s Deception obsahoval české titulky. Milovníci této ikonické série si tak budou moci na PS4 užít hru mnohem lépe než kdykoliv předtím. Her ze světa Uncharted od studia Naughty Dog se celosvětově prodalo více než 21 milionů kusů s průměrným hodnocením 92 Metacritics, i proto je kvalitní zábava zaručena.

Jakub Holý (PR a Marketing Manager PlayStation) dodal:
“Jsme nesmírně rádi, že můžeme všem milovníkům Nathana Draka, ale i těm, kteří se na tuto herní legendu teprve chystají, přinést úplný zážitek ze hry díky lokalizaci. Pevně věříme, že si tuto hru nenechá ujít žádný fanoušek PlayStation 4. Věříme že se Uncharted: The Nathan Drake´s Collection stane stejným hitem, tak jako tomu bylo v případě PS3. Portfolio her s českou lokalizací budeme rozšiřovat i nadále a už teď můžeme slíbit, že se hráči mají na co těšit i v příštím roce.“

Hráči, kteří si nyní hru předobjednají, obdrží DLC Nathan Drake Pack jako dárek. V tomto DLC najdou ikonické oblečení Nathana se všemi oblíbenými zbraněmi: zlatý AK-47 a zlatou 92FS. Navíc – Playstation Store přidává k objednávkám ještě bonus v podobě dynamického téma pro PS4.

Uncharted: The Nathan Drake´s Collection vychází již 7. října 2015.

DALŠÍ

CGwillWin