akce
speciál
CzechHater: E3 hate špeciál

CzechHater: E3 hate špeciál
CzechHater: E3 hate špeciál
15:00, 14.06.2014

Jsem hater, to o mně už víš. Moje identita i jméno je nepodstatné, stačí, že to ví lidé tohodle webu. Nesnáším většinu věcí, co přinese herní branže. Nesnáším DLC, season passy a chrlení stejnejch šitů každej rok. Zatímco ty budeš číst další výplod mojí mysli, já budu sedět na hajzlu. Z třiaosmdesátýho dílu ZXY série se mi zvedl žaludek a EA mi svými postoji způsobilo solidní průjem.

Nó jó nó, tak jak někdo dostává mnohonásobné orgasmy při naservírování nového Call of Duty, nebo když vyjde další sračka ze série 50 tisíc odstínu šedi, já byl zvědavej a sledoval podobně jako kluci z webu herní výstavu E3. Můj úvazek s CzechGamerem je sice vázán na jeden hate měsíčně, ale tohle je prostě tak mimořádná událost, že jsem se rozhodl pro takový „E3 hate špeciál“. Ukázaly se dobré hry, hrozné hry, ještě horší hry a Call of Shit s novým Betafieldem.

Klik pro zvětšení (CzechHater: E3 hate špeciál)

Dyž to vezmu chronologicky, první konference byla jako obvykle od Microsoftu, druhé bylo EA, následoval Ubisoft a jako poslední si vzali slovo kluci ze Sony. Všichni předvedli to, v čem si myslej, že sou dobří. Zdůrazňuju, že si to myslej avšak vzato, to není až zas tak moc pravda. Hromady pěkně sestřihaných trailerů, naskriptovaných demíček pro ukázku toho, co ve hře rozhodně NEnajdete, k tomu kupa keců o tom, že dané série jdou rozhodně tím správným směrem a takhle se budou vyvíjet dál, a já nevím co všechno ještě. Pamatujete snad ještě na Watch Dogs? Propadák roku, nemluvě o hodně posrané PC verzi. A to toho tolik slibovali, pomazali nám celej ksicht medem takovým způsobem, že jsem si musel zavolat Medvídka Pú, aby mi se slízáváním pomohl.

Call for Money: Recycled Warfare...


Microsoft, nebo spíš Xbox, konference se vedla pouze v duchu her. Tím mě docela překvapili. Jakmile se ale po pár minutách začátku konference objevil na obrazovce Call for Money: Recycled Warfare, chtělo se mi zvracet. Žádná revoluce, furt ta samá porce UHO za pořádně tučnou částku ve výsledku, akorát se nakoupila čerstvá rýže a ingredience, čili to vypadá, přiznávám, hodně pěkně. Zato ta chuť, blé! Tu pachuť z následných ShitBox Wan (já si je chci zahrát taky!) exkluzivit mi urovnal až Zaklínač 3 a The Division. Zaklínačovi věřím na plné čáře, zato u The Division mám hodně obavy, že to dopadne jako Wash Dogs. Spousta medu okolo pusy a následný zánět spojivek. Ještě jednou a z Übersoftu se stane stejně naprd studio, jako Infinity Ward.

Klik pro zvětšení (CzechHater: E3 hate špeciál)

...nebo Betafiled: sWAT (pre-alpha v0.0.1)?

EA? Ne, takhle ne! Chvástání a vysávání peněz za kreténská DLCčka EA umí na hodně vysoké úrovni, ale na své konferenci nepředvedli vůbec nic a měli by radši chcípnout. Všechny ty NHL, NFL, UFC… Samej sport. Jestli si EA takhle představuje naplnění největší herní výstavy za rok, tak to si jdu radši pustit Evu a Vaška a přemýšlet o tom, jestli je sousedka od naproti MCBP, nebo jen postava, co má na make upu trochu tváře. Z Mirror’s Edge 2 jsme viděli vlastně velké hovno, Mass Effect 4 ukázal pouze pár obrázků, a to nejhorší nakonec - Betafield: sWAT. Mám tušení, že Betafield má bejt válečná hra. Ne parodie na holyvůdské pojetí přepadení banky. Jak mohly spadnout servery na registraci do bety (vlastně spíš takové pre-alpha 0.0.1v) hry je mi vážně záhadou.

Übersoft se svým teploušem a metrosexuálem Pagan Minem z Far Cry 4 neukázal v podstatě nic nového, o čem bysme už pár novinek nevěděli. The Crew dostalo akorát datum vydání, kliky, dřepy, sklapovačky, přitahování na ripstolích,… v titulu Shape Up je prostě pro milovníky pohybu. To můj případ sice je, ale ne doma před obrazovkou s plechovkou dietní coly, trojitou porcí hranolek a třemi McBurshitkami z Mekáče. Assassin’s Creed: Unity se vrací do Evropy a máme zde pár novejch parkourových pohybů, jinak v základu budeme dělat furt to samé. Vraždit, vraždit a přepisovat historii. Jediná novinka je Rainbow Six Siege, kerá by mohla dopadnou velice dobře, jenže… známe Übersoft, co? Celkově ta konference nedopadla špatně.

A co říct k Sony… Sony umí, není co namítat. Bylo zde toho tolik, ale na hate skoro nic, což mě sere ze všeho nejvíc. Nemám nic proti oznámení PC/next-gen verze GTA V, ale něco na hate by mi tu radost udělalo ještě víc. Naugty Dog zná sílu The Lást of Us, čili se rozhodli vytáhnout z nás peníze ještě jednou a to za „Remastered“ edici. Totožnou, kerá bude vypadat akorát trochu líp. Čekám, kdy to samé udělají s celou sérií Unchra… Uchna… Prostě Ančárted, nemám ponětí, jak se to píše. Hra, nebo spíš film The (New World) Order 1886 ukázala, že graficky na tom nebude vůbec špatně, ale to by filmy neměly bejt, ne? Pokud nejde o animák. Jen neznám toho herce, co hraje hlavního protagonistu… A ani na ČSFD jsem o tom nenašel ani zmínku… Hm… Illuminati?!

Recyklace je zkrátka na každém rohu.

Celkově dopadla letošní E3 skvěle i fatálně hrozitánsky. Ať už nové, dobře vypadající značky, tak neustálá recyklace toho samého, co si za vydělané miliardy koupí zahraniční servery, aby daly hodnocení 9/10 „Impossible!“, přičemž by dané tituly měly dostat tak 1/10 s popisem „You Fuckin' Impotents!“. Neintendo je v řiti, tkže o něm vlastně není co říct. Kupte si další Mário Kárt, šestnáctej díl tuším. Třeba vás to bude bavit.

PS: Vezmu si do huby takřka cokoliv. Prdni do komentu nějaký návrh a já to rád zhejtuju!


CGwillWin