Co dostaneme zadarmo na PS Plus v dubnu?

Co dostaneme zadarmo na PS Plus v dubnu?
21:08, 30.03.2014

Sony konečně potvrdilo hry, které budou v dubnu zdarma pro všechny předplatitele PlayStation Plus a opět se máme na co těšit. Pro starou dobrou PS3 nám Sony nově nabízí Pro Evolution Soccer 2014. Pro Evo sice v poslední době ztrácí na popularitě a je potřeba si přiznat, že většina hráčů vidí Fifu jako jasně nejlepší fotbalovou sérii, ale možnost zahrát si PES2014 zadarmo určitě nikoho neurazí. A jestli ano tak nám to napište, rádi bychom znali argument. Druhou hrou je pak Sly Cooper: Thieves in Time, což je příjemná hopsačka se stealth prvky v komixovém kabátku. U nás hra vyšla kompletně s českým dabingem, tak s trochou štěstí bude čeština dostupná i v digitální verzi a budete tak ke hře moci posadit i anglicky nemluvícího mladšího sourozence nebo přítelkyni.

Tuhle 2D pixelartovou zběsilost si navíc můžeme zahrát až ve čtyřech hráčích lokálně i online, takže za mě dobrý.

Na novější PS4 přichází Mercenary Kings. Opět se nejedná o AAA titul s multimilionovým rozpočtem, což se dle mého minimálně do konce roku nezmění, ale upřímně…who cares? Mercenary Kings totiž vypadají jako parádní záležitost! Už na první pohled můžeme vidět jasnou inspiraci v mé oblíbené sérii Metal Slug a to jak po hratelnostní tak i vizuální stránce. Tuhle 2D pixelartovou zběsilost si navíc můžeme zahrát až ve čtyřech hráčích lokálně i online, takže za mě dobrý.

A nakonec je tady nabídka pro handheldovou konzoli Vita. Tam se můžete těšit Moto GP 2013, což potěší každého, kdo si cestu autobusem rád krátí závoděním. O něco zajímavější je pak Hotline Miami. Tahle supernásilná indie řezničina řádně pocuchá vaše nervy, protože krom retro grafiky obsahuje i retro (hardcore) obtížnost. Sečteno podtrženo, těšíme se, až si zahrajeme, a vy se těšte na recenzi MK.

DALŠÍ

CGwillWin