hw
Televizory Sony A95L nyní nabízí funkci PS Remote Play

Televizory Sony A95L nyní nabízí funkci PS Remote Play
16:26, 13.09.2023

Společnost Sony oznámila, že funkce PS Remote Play vyvinutá společností Sony Interactive Entertainment (SIE) je nově k dispozici pro televizory BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED díky nové aplikaci PS Remote Play pro Android TV.

Jednou z nejpozoruhodnějších vlastností služby PS Remote Play je možnost vzdáleného přístupu ke hrám z konzolí PS5® a PS4™. Pokud máte kompatibilní zařízení nebo televizor A95L připojený k vysokorychlostnímu internetu, můžete naplno těžit z možností systému PlayStation a užívat si své oblíbené hry pro konzole PS5 a PS4 , které máte nainstalované na své konzoli – bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Otevírá se tak svět možností, který hráčům poskytuje přístup k jejich konzolím a umožňuje jim pokračovat ve všech dobrodružstvích, i když jsou mimo domov.

Funkce PS Remote Play v kombinaci s televizory Sony A95L umožňuje hráčům jednoduše přepínat mezi zařízeními a pokračovat ve hře přesně tam, kde ji přerušili. Tím je zajištěno ničím nerušené potěšení ze hry.

Televizor BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED je jedním z prvních televizorů s operačním systémem Android, který využívá funkci PS Remote Play a stává se tak vstupní branou k neobyčejnému hernímu zážitku s využitím funkce PS Remote Play. Ponořte se do úchvatné grafiky, strhujícího herního zážitku a živého zvuku na velké, oslnivě jasné obrazovce QD-OLED.

Model A95L je vybaven inovovaným kognitivním procesorem XRTM se zcela novou technologií XR Clear Image, která zlepšuje redukci šumu a čistotu obrazu u scén zachycujících pohyb, omezuje rozmazání a přináší scény plné akce.

Model A95L navíc nabízí funkci Acoustic Center Sync, která synchronizuje zvukový systém televizoru se středovým kanálem kompatibilního soundbaru Sony, čímž z něj udělá středový reproduktor pro dokonalý domácí audio zážitek . Zákazníkům, kteří hledají ještě podmanivější prožitek ze zvuku, nabízí každý model v kombinaci se soundbarem Sony také funkci 360 Spatial Sound Mapping, která vytváří virtuální reproduktory a optimalizuje zvukové pole. Televizor je vybaven funkcí Acoustic Surface Audio+™, které vibracemi vytváří zvuk vycházející z celé plochy obrazovky. Zvuk se tak dokonale přizpůsobuje tomu, co se odehrává na obrazovce.

Řada A95L také umožňuje hráčům povýšit hraní na PlayStation® 5 na vyšší úroveň díky exkluzivním funkcím, jako je Automatické mapování tónů HDR a Automatický režim obrazu žánrů, které optimalizují kvalitu obrazu při hraní a streamování. Mezi další funkce patří také přehledné herní menu (Game Menu), kde si hráči mohou přizpůsobit nastavení podle svých preferencí, například zapnout nebo vypnout VRR nebo Motion Blur Reduction s rychlým přístupem. Herní menu také umožňuje uživatelům zvýšit jas v tmavých oblastech, aby mohli snadno rozpoznat objekty a protivníky pomocí funkce Black Equalizer. Na své protivníky mohou snadno mířit pomocí šesti typů zaměřovacích křížů. Novinkou letošního roku je možnost přizpůsobit si velikost obrazovky pomocí funkce Screen Size a soustředit se na hraní s menší, více soustředěnou obrazovkou.


DALŠÍ

CGwillWin