Death Stranding zdarma!

Death Stranding zdarma!
21:51, 18.05.2023

Když se řekne jméno Hideo Kojima, každému zřejmě naskočí legendární série Metal Gear Solid a nebo novější a o dost kontroverznější Death Stranding. Rozporuplná hra, která hráče rozdělila na tábor těch, kteří ji milují, považují ji za umělecké dílo a velebí HK za jeho další fantastický počin a pak tábor těch, které titul málem unudil k smrti, označili ho za fantasy simulátor PPL nebo FedExu (doručovací společnost si doplňte dle země původu) a odsoudili ji k věčnému zatracení stejně jako jejího stvořitele. Pro tenhle tábor to nezachránil ani Norman "Daryl" Reedus nebo Mads "Grindelwald" Mikkelsen.

Buď jak buď, hra se dobře prodávala, bylo o ní slyšet a časem převládly ty pozitivnější ohlasy, takže nikoho moc nepřekvapilo když se DS dočkal i lepší verze pod názvem Death Stranding: Director´s Cut. Nedávno bylo navíc ohlášeno pokračování Death Stranding 2.

Pokud jste tedy fanoušek Hidea Kojimi, Normana Reeduse nebo jen zkrátka nemáte co hrát, tak přesně pro Vás je nová nabídka Epic Games Storu. Ten nyní nabízí základní verzi hry zcela zdarma. Akce je samozřejmě časově omezena, ale dosti velkoryse, a to až do 15/6/2023, 17:00 hod. Pokud tedy stále váháte, máte stále dost času se nad "koupí" zamyslet. Osobně bych ovšem vůbec na nic nečekal.


DALŠÍ

CGwillWin