Shadow Man dostane v roku 2024 ďalší sequel

Shadow Man dostane v roku 2024 ďalší sequel
07:15, 05.05.2023

Sú to už dva roky, čo sme mali vďaka remaster edícii možnosť opätovne zhodnotiť kvalitu pôvodného diela Shadow Man. Dnes tu však sedím a ťukám do klávesnice obsah nečakanej novinky a to v zmysle návratu celej IP a novo ohláseného sequelu.

Rodina Boniface už stáročia nesie temné dedičstvo - plášť Tieňového muža, chodca medzi svetmi, ktorý prisahal, že bude chrániť závoj medzi životom a smrťou. Teraz je začínajúci Shadowman Jack Boniface vrhnutý na cestu ku rastúcemu zlu, ktoré ohrozuje všetko, za čo bojovali jeho predchodcovia. Táto nová kapitola nadväzuje na desaťročia príbehov o Shadowmanovi rozprávaných v rámci Valiant Comics a je originálnym príbehom vytvoreným v spolupráci s Valiant Entertainment.

V hre SHADOWMAN Darque Legacy (PC, konzoly) sa v náročných, viscerálnych súbojoch postavíte proti desivým nepriateľom. Stretnete sa s fanatickými okultistami z Bratstva, od šialencov s kladivami až po čarodejných nekromantov, a budete bojovať so skutočne úbohými stvoreniami, ktoré sa vyplazili z tých najopustenejších hlbín temnoty.

Preskúmajte rozmanité lokácie - prechádzajte živými, detailne spracovanými miestami v Liveside a brodte sa ich temnými odrazmi v pekelnej ríši Deadside. Presúvajte sa medzi ríšami a riešte jedinečné environmentálne hádanky.

Vydanie sa plánuje na rok 2024.

DALŠÍ

CGwillWin