Posuňte prežitie na vyššiu úroveň v hre Stranded, hra príde čoskoro aj na konzoly

Posuňte prežitie na vyššiu úroveň v hre Stranded, hra príde čoskoro aj na konzoly
18:21, 28.03.2023

Hráči môžu preskúmať úplne nový scenár obchodnej základne, ktorý je súčasťou poslednej veľkej aktualizácie pre všetkých hráčov s predčasným prístupom v cenenej Early Access hre Stranded: Alien Dawn. Tento napínavý scenár vyzýva hráčov, aby rozšírili obzory svojich preživších tým, že naverbujú pracovníkov, získajú zdroje a založia prosperujúci obchod zo svojej novej základne.

Obchodovaním so štyrmi unikátnymi frakciami prostredníctvom svojich blízkych lodí bude skupina získavať galaktické mince, novú menu, ktorú potom môže použiť na zabezpečenie obchodných dohôd alebo najímanie ďalších pracovníkov, čím sa táto operácia stane ešte lukratívnejšou. Hráči môžu prepravovať obchodované zdroje aj pracovníkov na planétu aj mimo nej pomocou obchodných modulov a musia zabezpečiť, aby pracovníci zostali produktívni tým, že im poskytnú oddych a ochranu pred nemilosrdným mimozemským prostredím.

Aktualizácia Sow and Sell prináša aj nové možnosti výskumu - napríklad technológiu falšovania peňazí a hydroponické pestovateľské stojany, ktoré hráčom umožňujú rozhodnúť sa pre maximalizáciu svojich obchodných výdobytkov, zatiaľ čo živý výber nikdy predtým nevidených rastlín a receptov, ako napríklad sladká a sirupová Mulchplant a náladu zlepšujúca Buzzshroom, vytvára ešte viac príležitostí na obchodovanie.

Popri obchodovaní si hráči budú môcť do svojej skupiny vybrať aj nového podnikavého preživšieho, Vicenteho Santiaga. Po tom, čo stratil svoj rodinný ranč kvôli chamtivým bankám, sa môže pochváliť zmýšľaním obchodníka a vysokými poľnohospodárskymi schopnosťami - ideálnymi na to, aby pomohol prosperujúcej základni vytvárať zisky z jej rastúcich zásob surovín.

Stranded: Alien Dawn sa v plnej verzii objaví 25. 4. 2023 na PC prostredníctvom služby Steam a obchodu Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a Xbox One za odporúčanú maloobchodnú cenu 29,99 GBP/ 34,99 USD/ 34,99 EUR a v súčasnosti je k dispozícii v predbežnom prístupe na PC prostredníctvom služby Steam za zníženú cenu 24,99 GBP/ 29,99 USD/ 29,99 EUR.


DALŠÍ

CGwillWin