Za mesiac vychádza klasický survival horor SIGNALIS

Za mesiac vychádza klasický survival horor SIGNALIS
11:05, 27.09.2022

Presne takto o mesiac a teda 27. 10. 2022 sa na všetkých dostupných platformách objaví dielo SIGNALIS od spoločnosti rose-engine. SIGNALIS je klasický survival horor odohrávajúci sa v dystopickej budúcnosti, kde ľudstvo odhalilo temné tajomstvo. Odhaľte vesmírnu záhadu, uniknite desivým stvoreniam a prehľadávajte zákutia mimozemského vládneho zariadenia v úlohe Elstera, technika replikanta, ktorý hľadá svoje stratené sny.

  • Klasická hrateľnosť survival hororu - Zažite strach a obavy, keď sa stretávate s podivnými hrôzami, starostlivo spravujete obmedzené zdroje a hľadáte riešenia náročných hádaniek.
  • Chladné a vzdialené miesta - Preskúmajte temné zákutia opustenej vesmírnej lode, ponorte sa do tajomného osudu obyvateľov zariadenia odsúdeného na zánik a zistite, čo sa skrýva pod zemou.
  • Sen o snívaní - Objavte atmosférický sci-fi príbeh o identite, pamäti a strachu z neznámeho a nepoznaného, inšpirovaný klasickým kozmickým hororom a dielami Stanleyho Kubricka, Hideakiho Anno a Davida Lyncha.
  • Úžasná vízia - Putujte brutálnou nočnou morou, ktorú poháňajú plynulé 3D animácie postáv, dynamické svetlá a tiene a komplexné efekty priehľadnosti, doplnené filmovým sci-fi anime príbehom.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin