Onimusha bude mít vlastní seriál na Netflixu

Onimusha bude mít vlastní seriál na Netflixu
22:35, 26.09.2022

Poslední dobou se roztrhl pytel se seriálovými adaptacemi ať už novějších či starších her. Nedávno vydaný Resident Evil na Netflixu, který neslavil zrovna dvakrát velký úspěch a byl po první řadě zaříznutý. Arcane z univerza League of Legends rovněž na Netflixu naopak překvapil stejně jako aktuální Cyberpunk: Edgerunners, A v neposlední řadě všemi očekávaný The Last of Us, který vypustil první pořádný trailer.

Netflixu zřejmě adaptace her zachutnala, a proto oznámil spolupráci se studiem Capcom na adaptaci jejich dalšího díla. Ne nemusíte se bát, že by se k nám hrnuly další hordy mrtvých. Ti snad dají teď na chvíli pokoj. Tentokrát půjde o sérii Onimusha, takže se můžeme těšit na Japonské válečníky, démony a hektolitry krve. Pokud by někdo o této sérii náhodou neslyšel, nejvíce by jsi vystihl popis kombinace Resident Evil a Devil May Cry. Ve třetím díle se navíc objevil i Jean Reno, takže by se teoreticky mohl zajímat i o seriál.Ten ovšem nebude hraný, ale půjde o směs anime v kombinaci s 3D postavami.

Teoreticky bychom se tak mohli dočkat brutálnějšího seriálu ve stylu Princezny Mononoke, což by nemuselo být vůbec špatné. Na podrobnosti ohledně obsazení nebo data vydání si však budeme muset ještě chvíli počkat.

A co vy? Máte rádi anime? A jaký seriál podle hry se vám líbil nejvíce?


DALŠÍ

CGwillWin