Tvůrci Elden Ring odměňují hráče

Tvůrci Elden Ring odměňují hráče
06:52, 09.07.2022

Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán a tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne, jak říkají stará lidová přísloví. Ne vždy je to ovšem pravda. Své o tom může říct hráč Elden Ringu s nickem Let me solo her.

Tento dnes už legendární hráč vešel ve známost tím, že pomáhá ostatním hráčům porazit dobrovolného bosse Malenia, Blade of Miquella, který je označen za nejtěžšího bosse ve hře. Tahle nepříjemná paní si totiž umí každým úderem doplnit zdraví a jako bonus je extrémně rychlá a navíc mistryně šermu. No a tenhle hráč pouze s kyblíkem na hlavě a rouškou okolo pasu nechává šťastlivce, kteří na něj narazí, stát v koutě a vyklepne ji sám v obou jejích podobách. Nespokojil se ovšem s pomocí pár hráčům, ale ve svojí snaze neustále pokračuje až došlo k tomu, že Miguellovu čepel porazil už tisíckrát. Ať je navždy blahořečen a jeho meč nikdy nezrezaví.

To samozřejmě nemohlo zůstat bez odezvy a jeho snahu se rozhodli ocenit i tvůrci a vydavatelé temné fantasy. Hráč, který se ve skutečnosti údajně jmenuje Klein Tsuboi se tak na Twitteru pochlubil nebývalým darem, který mu Bandai Namco společně s From Software zaslali.

Kromě gratulací se skicou jeho herní postavy, dřevorytu s nebohým bossem a dalším merchem dostal hrdina velmi reálně vypadající meč s vytepaným nápisem Rise Tarnished. To hráč samozřejmě nezapomněl ocenit a poděkovat tvůrcům i herní komunitě za úžasné zážitky i u ostatních Souls sérií.

A co Vy? Trápíte se stále u Elden Ringu nebo už jste snad dosáhli platinky? A narazili jste na tuto legendu během hraní nebo jste Malenii ztrestali vlastními silami?


DALŠÍ

CGwillWin