DLC pro Elden Ring vyjde zřejmě až příští rok!

DLC pro Elden Ring vyjde zřejmě až příští rok!
23:38, 15.05.2023

Elden Ring je bezesporu hra, která bude herním světem rezonovat ještě hodně a hodně dlouho. Ostatně nedávno oznámených 20 milionů prodaných kusů jasně svědčí o tom, že se jedná o jedinečný titul, který možná zaujme přední místo na pomyslném žebříčku souls like žánru a to i v konkurenci nedávného remaku pramatky souls her Demon´s souls pro PS5.

Narozdíl od Demon´s souls, které se nikdy nedočkaly žádného rozšíření, ER po vzoru Dark Souls nebo Bloodbornu čeká na další vyprávění ze svého fantastického světa. Na to nás již vývojáři navnadili na konci února, když vyhodili do světa Tweet oznamující DLC s podtitulem Shadow of the Erdtree. Už tak temný příběh dostane zřejmě ještě temnější rozšíření. Jakékoliv další informace ovšem tvůrci neprozradili.

Že půjde o skvělý počin asi po úspěších originálního titulu nemusíme pochybovat, ale zřejmě nejpalčivější otázkou zůstává, kdy naše nervy budou znovu testovány. Malou nápovědu nyní přinesla finanční zpráva společnosti Kadokawa pod kterou FromSoftware spadá. Ta totiž v letošním roce predikuje pouze vydání hry Armored Core VI: Fires of Rubicon. Na příběhové doplnění Elden Ringu si tak budeme muset počkat možná až do příštího fiskálního roku tedy nejdříve duben 2024.

Uvidíme tedy, kdy se rozšíření nakonec dočkáme. Pokud však vývojáři budou potřebovat čas pro doručení dalšího kvalitního kusu, tak si hráči určitě rádi počkají. A mezitím můžou znovu zakoušet některou z mnoha výzev, které původní hra nabízí.


DALŠÍ

CGwillWin