hw
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 prichádza konečne aj na Switch

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 prichádza konečne aj na Switch
09:30, 24.02.2021

Malé veľké prekvapenie z minulého roku, čiže kolekcia Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, zahriala na duši nielen pamätníkov tejto legendárnej série ale aj skutočných jazdcov na doske. Activision si na remake nemá prečo sťažovať, minimálne z komerčného uhla pohľadu, aj preto je tu logický krok rozšíriť pole pôsobnosti tejto hry o vydanie na nové platformy.

Okrem prechodu na next-gen (PlayStation 5 a Xbox Series X/S) bol oznámený aj port na Nintendo Switch čo dáva dozaista veľký zmysel. Veď jazda na doske je predovšetkým sloboda a čo iné vo svete herného hardvéru súčasnosti predstavuje väčšiu slobodu než hybridný systém Switch?! Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 však práve pre Switch nemá ešte pevne stanovený dátum vydania (len rok 2021), zato na PS5 a XSXS sa začne vo vylepšenej technickej stránke predávať už 26. 3. 2021.

Tieto verzie ponúknu 60 FPS pri 4K alebo dokonca 120 FPS pri Full HD, samozrejme s ohľadom na oveľa slabší hardvér pri Series S (1440p). No a nebol by to Activision, ak by si za prechod z old-gen na next-gen, čo sa týka majiteľov starších verzií, nevypýtal nejaký ten poplatok - konkrétne ide o sumu 10 Dolárov, ktoré musíte zaplatiť ak ste minulý rok nekúpili Digital Deluxe verziu.


DALŠÍ

CGwillWin