Destruction AllStars již dnes v PS Plus

Destruction AllStars již dnes v PS Plus
18:55, 02.02.2021

Dnes přibyl do předplatného PlayStation Plus kromě vylepšené verze Control a roztomilé hříčky Concrete Genie i dlouho očekávané PS5 exkluzivní závodně a hlavně destrukčně laděný kousek Destruction AllStars.

V této strhující automobilové bojové hře si mohou hráči škodit a ničit své vozy v nabitých arenách z různých koutů světa. Destruction AllStars je dostupná pro všechny předplatitele PlayStation Plus zdarma, a to od dnešního dne až do 5. dubna. Hru je možné stáhnout a nainstalovat přímo z PlayStation Store.

Vychutnejte si destrukci dalších vozidel zpoza volantu svého auta nebo skočte do arény přímo se svou postavou. Pomocí parkurových dovedností se vyhýbejte útokům, převezměte kontrolu nad cizími vozidly a plně využijte dovedností svého hrdiny k vyvolání toho pravého chaosu v aréně. Díky vylepšování vašeho vozidla se postupně odemknou další schopnosti, které se vám v arénních bitvách budou hodit.

Na hráče čeká 16 unikátních AllStars postav, ze kterých mohou vybírat a bojovat s nimi o titul Global Destruction Federation Champion.

Klíčové prvky:

Staň se AllStar: Šestnáct neohrožených a charismatických postav v Destruction AllStars tvoří nabitou sestavu mezinárodních soupeřů bojujících v šampionátu Global Destruction Federation Championship. Využijte schopnosti jednotlivých AllStar postav k přizpůsobení své taktiky a herního stylu. Pomocí mrštnosti, rychlosti či síly můžete čelit soupeřům a ničit je svými mocnými dovednostmi, parkurem a dechberoucími pokusy o získání rychlých aut.

Ničení vozidel: Na začátku každého souboje bude v aréně rozmístěno několik základních vozidel. Každá AllStar postava však má i svou osobní sadu aut, které mohou zvrátit průběh nejedné bitvy. Vytváření co největšího bitevního chaosu v aréně vylepšuje vaše vozidlo a tím postupně odhaluje také jeho speciální dovednosti.

PS5 technologie: Díky ovladači DualSense s haptickou odezvou a adaptivními triggery ucítíte na vlastní kůži každý úder, zrychlení či srážku. Vychutnejte si superrychlé SSD, ostré a dynamické 4K rozlišení i ohromující atmosféru 360stupňové arény pomocí ozvučení Tempest 3D AudioTech.

Live podpora hry: Destruction AllStars je průběžně updatována od SIE, aktualizace budou postupně obsahovat další a další novinky, jako jsou například nové herní módy, postavy, skiny a další.

Zahrnuto v PlayStation Plus: Hráči s aktivním předplatným PlayStation Plus si mohou stáhnout Destruction AllStars zdarma.

Zničte své přátele: Posuňte herní zážitky na další úroveň a zapojte se do 16členného souboje se svými přáteli. Vyzkoušejte „Casual quick play session“ a zažijete nová pravidla s omezeným časem ve speciálních módech.

Herní tipy a triky

- Nezapomeňte, že vaše auta nejsou nezničitelná! Pokud ucítíte rachot haptické odezvy, zatímco se vaše auto všelijak potácí, je nejvyšší čas ho opustit a poohlédnout se po jiném.

- Stejně tak vaše postava je během pobíhání arénou zranitelná. Můžete však kdykoliv vyskočit na římsy a promyslet své další kroky.

- Se svým Hero Vehicle na nic nečekejte, zapojte ho do akce co nejdříve a plně využijte jeho výhod!

- Použijte svůj „Breaker” (schopnost hrdiny) během pohybu arénou bez vozidla. Způsobíte tím řádnou paseku! Každý takový „Breaker“ vám umožní rychlejší pohyb, dvojitý skok a celkově větší hbitost při přemísťování se arénou bez vozidla.

- Uhýbání autům pomocí „Circle“ je mnohem přínosnější než použití skoku. Navíc zvyšuje vaše XP!


DALŠÍ

CGwillWin