Call of Duty: Mobile má datum vydání

Call of Duty: Mobile má datum vydání
08:06, 19.09.2019

Přesně před půl rokem jsem psal o právě představeném Call of Duty: Mobile a nyní známe jeho přesný datum vydání. Během jara a léta totiž probíhala ve vybraných zemích uzavřená beta a zdá se, že hra je připravena okusit vody reálného provozu. Za hrou stojí čínské studio Timi, které spadá pod giganta Tencent.

Call of Duty: Mobile na svém startu nabídne klasické módy jako TDM, Search and Destroy a Free-for-all. Hrát se bude na mapách napříč všemi sériemi Call of Duty, takže tu najdeme jak mapy z Modern Warfare tak i z Black Ops. S tím, že se nabídka bude postupně rozšiřovat. Mobile také nabídne svou vlastní verzi Battle Royale pro 100 hráčů (Solos, Duos a Quads), která bude mít vlastní mapu takže bude odlišná od Blackoutu.

Ve hře budou samozřejmě dvě herní měny. Jednu, která půjde získávat hraním a bude použitelná na různé odemykání věcí. A pak samozřejmě CoD Points, které se budou kupovat za reálné peníze. Za ně si půjde koupit nějaké XP boosty, ale také prémiový Battle Pass s odměnami. Podle dojmů lidí co hráli betu, tak ve hře snad není žádný Pay-to-win systém, takže by to snad mohlo být dobré (ale víme jak hrozné jsou monetizace Activision ve hrách). Vše si budeme moci vyzkoušet 1. října na iOS a Android.


DALŠÍ

CGwillWin