Call of Duty mobile dostává dva nové zombie módy

Call of Duty mobile dostává dva nové zombie módy
20:09, 06.10.2022

Říjen je rozhodně měsícem milovníků Halloweenu, hororů a všeho co k tomu zkrátka patří. Výjimku netvoří ani hráči, kterým jsou každoročně předkládány eventy napříč herními žánry, které přetékají dýněmi, useknutými hlavami, kostlivci, duchy a všelijakou tou nemrtvou a strašidelnou společností. Letošek nebude výjimkou a mezi prvními, kteří vykopávají lebku je Call of Duty mobile.

Mobilní CoD patřil při svém zpuštění mezi nejmasivnější mobilní hry a i nyní po 3 letech provozu má skoro 60 milionů hráčů po celém světě. Nyní se tak čemu divit, že titul dostává stále nový content. Tím posledním bude v rámci 9 sezóny dvojitý nášup nemrtvých, kteří vylezou ze svých hrobů již 12. října.

V rámci prvního módu s názvem Zombies Classic se dočkáme boje v bažinách, kde se ve skupince pokusíme ubránit legiím zahnívajících individuí toužících po mozcích. Druhý režim Super Attack of the Undead vrhne mezi dva soupeřící týmy hordu zombie, přičemž se jeden náhodný hráč přidá na nemrtvou stranu.

Klik pro zvětšení (Call of Duty mobile dostává dva nové zombie módy)

U módů nová sezona ovšem nekončí. Hráči se mohou těšit i na novou měnu, která bude sloužit k nákupu Halloweenských skinů a dalších drobností, které budou v rámci eventu dostupné. Nechybí ani nová mapa Haunted Hacienda či další speciální zbraně a předměty.

Kolik hráčů Call of Duty mobile tu máme?
DALŠÍ

CGwillWin