Legendárne Pyro značky Commandos 2 a Praetorians dostanú remaster

Legendárne Pyro značky Commandos 2 a Praetorians dostanú remaster
15:57, 11.06.2019

Rýchlim skokom sa opäť ocitáme v priestoroch výstaviska v Los Angeles, kde tohtoročná E3 pomaly ale iste naberá na obrátkach. Vo víre prednostne tlačených AAA značiek však svieti jeden obrovský červený výkričník, a to konkrétne v súvislosti s návratom kultovej IP Commandos. Tú v produkcii Kalypso Media, za stálej asistencie pôvodných autorov z Pyro Studios, dnes môžeme oslavovať hneď v doch rovinách.

Tou prvou je očakávaný remaster pre Commandos 2 (2001) a druhým klincom do rozpočtu dnes už rovnako kultová RTS Praetorians (2003). Oba porty pripraví duo Yippee Entertainment a Torus Games kde prvá menovaná hra príde na všetky platformy (PC, PS4, XOne, Switch, iOS, Android) a naopak druhá, nateraz vynechá port na posledné Nintendo. Vydanie je orientované na koniec aktuálneho roku a oba tituly budú podľa dostupných informácií publikované v najmodernejšej grafike a s vylepšenými ovládacími prvkami, tak aby sa dosiahol najlepší možný výkon na moderných herných platformách.

Nižšie už vás čaká interview s pôvodným zakladateľom štúdia Pyros, ktorý sa k celému ohláseniu osobne a s evidentným nadšením vyjadril.


DALŠÍ

CGwillWin