Chystá sa film na motívy série Saints Row

Chystá sa film na motívy série Saints Row
08:49, 02.05.2019

Spoločnosť THQ Nordic začala, po hromadnom získavaní viacmenej mŕtvych herných značiek, fušovať aj do filmovej produkcie, keďže aktuálne oznámili prípravu prvého celovečerného hraného snímku a to zo sveta šialenej série Saints Row.

Nejde ale len o nejaké plány, keďže spomínaný "besný pes" gigantu Koch Media, si už zohnal jak scenáristu tak aj režiséra. No a v oboch prípadoch sa môžeme rozprávať o nadpriemerných menách, keďže scenáristom je Greg Russo, ktorý v súčasnosti pripravuje dramatizáciu návratu survival hororu Resident Evil do vôd kvalitnej filmovej sféry, a mimo toho pracuje aj na ďalšom filme Mortal Kombat. Na režisérsku stoličku sa následne posadí skúsený F. Gary Gray, ktorého okrem bohatej produkcie hudobných klipov pre slávne rapové kapely zo zámoria, čaká aktuálne vypustenie ostro sledovaného snímku Men in Black: International.

Skúsenosti tu teda sú evidentné a všetko bude v prípade filmu Saints Row stáť a padať na rozhodnutí, ktorým smerom by sa vlastne snímok mal uberať. Pôjde to celé viac do šialenej komédie s prímesou drsného humoru, alebo sa dočkáme útoku mimozemšťanov s robertkom v ruke?


DALŠÍ

CGwillWin