PlayStation Store umožní vrácení peněz

PlayStation Store umožní vrácení peněz
20:39, 01.04.2019

Tak už i v Sony si řekli, že občas by bylo vskutku vhodné vyjít hráčům vstříc, co se nepříliš povedených titulů týče, a tak upravila své podmínky, týkající se vlastního digitálního obchodu PlayStation Store, u kterého představila 14denní lhůtu pro vrácení zakoupeného produktu..

Nyní tak bude k dispozici refund, známý z ostatních platforem, i když v lehce upravené podobě. Na rozdíl od Steamu , kdy můžete o vrácení peněz požádat i po dvou odehraných hodinách, na PS4 budete muset být ostražitější. Sony vám bude totiž ochotna vrátit peníze za hru pouze v případě, že ji nestáhnete, nenainstalujete, popřípadě z ní nebudete streamovat. To se týká jak klasických her, tak i předobjednávek a dodatečného obsahu.

V případě služeb jako PS Plus, PS Now či Spotify Premium bude k dispozici taktéž 14denní lhůta pro vypovězení, nicméně v případě překročení vám bude naúčtována pouze poměrná částka za tyto služby. Pakliže si však myslíte, že v obchodě přibude nějaké "refundační" tlačítko, jste na omylu. Jako při řešení všech ostatních problému budete muset i v tomto případě kontaktovat podporu. Peníze vám nakonec přistanou ve vaší virtuální peněžence, přičemž je jedno, jakým způsobem jste obsah zaplatili.


DALŠÍ

CGwillWin