hw
speciál
K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!

K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!
K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!
15:27, 12.12.2018

Pokud ještě pro toho vašeho pařana nemáte vánoční dárek a nevíte, co by mu udělalo radost, máme pro vás řešení - monitor ZOWIE. Teď už se u Fortnite nebude moct vymlouvat, že nepřítele neviděl.

Klik pro zvětšení (K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!)

Je možná o něco dražší než tradiční ponožky nebo trenýrky, ale radost, kterou udělá, bude nesrovnatelná. BenQ přišel s řadou ZOWIE právě se zaměřením na hráče počítačových her. A nemusí to být úplně finanční zabiják - nejlevnější čtyřiadvacítku najdete na CZC.cz už za lehce přes 4 tisíce. Na první pohled vás jistě zaujme silná základna, ale ta je z dobrého důvodu - pohyblivost. Že můžete nastavit výšku, to zvládá každý druhý, ale už ne tak každý zvládne otočit se na stojato. A pokud se vám kuří noha nelíbí, můžete si monitor nechat namontovat na stěnu.

Klik pro zvětšení (K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!)

Ke svému přístroji jej můžete připojit pomocí DVI, HDMI nebo Display Portu. Konkrétně třeba ZOWIE XL2411P disponuje na svých čtyřiadvaceti palcích (při ceně 6 399,- Kč) TN panelem s full HD rozlišením 1920 x 1080 pixelů, odezvou 1 ms a obnovovací frekvencí 144 Hz. Mezi další výhody patří takzvaně "legální cheat" - režim Black eQualizer, který rozsvítí tmavá místa ve hře, ale nepřesvítí místa světlá. Možnost Color Vibrance nabízí 20 přednastavených sytostí barev a měla by uspokojit i ty nejnáročnější.

Klik pro zvětšení (K Vánocům monitor? Jedině ZOWIE!)

A pokud máte strach o vaše oči, ničeho se nebojte - všechny ZOWIE monitory využívají technologie Flicker-free, která eliminuje blikání na pozadí, a Low Blue Light mitiguje škodlivé modré světelné spektrum. Pokud tedy vy nebo někdo z vašeho okolí zvažujete nákup nového monitoru, CZC.cz vám nabízí skvělou příležitost. Díky vánočním slevám navíc můžete ušetřit pěkný peníz, od několika set až ke třem tisícům. A za to už je třeba nová klávesnice, myš a headset.


CGwillWin