Shenmue III ukazuje novú funkciu boja, získal totižto už 7 miliónov dolárov

Shenmue III ukazuje novú funkciu boja, získal totižto už 7 miliónov dolárov
11:13, 23.07.2018

Aj napriek faktu, že oficiálne sa inak úspešná Kickstarter kampaň na vytúžený návrat série Shenmue skončila pred dvoma rokmi, zbieranie financií z verejných zdrojov pokračovalo aj naďalej. A takto si spoločnosť Ys Net prišla už na sumu siedmych miliónov dolárov (kampaň pokračovala cez Pay Pal), čím sa automaticky odomkla aj méta novej funkcie v hre, ktorá sa týka bojového konceptu.

AI Battling má prednostne napomáhať menej skúseným hráčom, teda menej skúseným v oblasti bojov a akcie všeobecne. V podstate umožňuje každému hráčovi aktivovať bezchybnú techniku ​​v ľubovoľnom čase, ktorá je založená na pozícii a vzdialenosti útočiaceho súpera. Ako to vyzerá v praxi vám zatiaľ ukáže len jeden jediný obrázok, ktorý je zároveň posledným echom z vývoja Shenmue III. Hra určená pre PC a PS4 bola nedávno odložená na rok 2019 bez bližšieho upresnenia dátumu.

Klik pro zvětšení (Shenmue III ukazuje novú funkciu boja, získal totižto už 7 miliónov dolárov)

Fanúšikov tejto slávnej IP to ale zase až tak nemusí mrzieť, keďže už budúci mesiac (presne 21. 8. 2018) prichádza rovnako vydretý HD remake jednotky a dvojky. Čo viac si priať a ako lepšie si krátiť čakanie na oficiálnu trojku, čo poviete?


DALŠÍ

CGwillWin