Terry Crews v nádherném screenu z Crackdown 3

Terry Crews v nádherném screenu z Crackdown 3
12:46, 21.07.2017

Terry Crews už toho stihl za svůj život celkem dost. Hrál vrcholnou NFL, stal se hercem a dopracoval se až ke Slyovi do Expendables a také se stal internetovým fenoménem. Jednu věc se v té vlně internetové popularity snažil dokázat - dostat se do nějaké hry. Loni na podzim se spekulovalo, že byl přímo v Blizzardu a chtěl se vnutit do role Doomfista v Overwatch. To však bylo rychle vyvráceno a až letos na E3 se ukázal, že hraje postavu v exkluzivním Crackdown 3.

Crackdown využívá cell-shadingu k docílení takového "komiksového" vzhledu, aby ty šílenosti ve hře samotné působili trochu nadneseně. Za což si vysloužil kritiku od hráčů, kteří tento styl nemusí. Třetí díl zatím na záběrech vůbec neoslnil grafickou stránkou hry, i přestože se chystá běžet ve 4K na novém a silném Xbox One X. Já stále doufám, že se jednalo o demo buildy a hra bude vypadat mnohem lépe. Ale už nyní můžeme říci, že minimálně pár před renderovaných animaček bude vypadat úchvatně.

Server HighSnobiety udělal s Terrym rozhovor a doplnil jej obrázkem jeho postavy ze hry. Ten screen, ale pochází z úvodní CGI sekvence, takže nelze doufat, že by hra takto vypadala v pohybu. A ani nepůjde o všechny animace ve hře. Většina příběhu bude jinak prezentovaná in-game sekvencemi. Každopádně i cell-shading může vypadat naprosto nádherně.

Pokud vás zajímá rozhovor s Terry Crewsem na téma internetové popularity atd. můžete si jej přečíst na tomto odkaze.


DALŠÍ

CGwillWin