Hitman dostane přídavky navzdory nesnázím

Hitman dostane přídavky navzdory nesnázím
11:16, 05.06.2017

IO Interactive, studio stojící za Kanem & Lynchem, Freedom Fighters nebo Mini Ninjas zažívá krušné chvíle. Momentálně nikdo neví, jak to se studiem vlastně dopadne. To však neznamená, že vývojáři se na svoji vůbec nejznámější sérii Hitman vykašlou, a nechají plešatého nájemného vraha s čárovým kódem na zátylku upadnout v zapomnění. Právě naopak, jejich poslední Hitman z roku 2016 dostane několik nových obsahových přídavků a patch.

Klik pro zvětšení (Hitman dostane přídavky navzdory nesnázím)

2. června přibyly do hry dva Escalation Contracty na mapě Sapienza a Bangkok. V těch půjde o kontrakty rozdělené na pět různých fází které definitivně nebudou jednoduché. Navíc budete mít omezené zbraně, převleky a další překvapení. K tomu přišla i desítka nových Featured Contractů přímo od hráčů.

Koncem června pak do hry přibude obzvlášť pikantní Elusive Target. Informace o něm si však vývojáři nechávají pro sebe. Víme jen to, že cíl budeme nahánět na mapě Hokkaido. Ještě tento měsíc by měl přijít patch jehož obsah zatím také neznáme, a to pro všechny verze hry.


DALŠÍ

CGwillWin